|
Ayak parmağı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
antipc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2023 Saat 11:52 |
![]() İyi günler hocam, Kızım geçen cuma günü öğle vakti jimnastik yaparken ayağı üzerine sert düştü. Öğleden sonra da okula gitti. Kendim elimle sağ ayak(sol ayağı ağrımıyordu) parmaklarını aşağı yukarı yapınca çok ağrıdığını söylüyordu, normal düz pozisyonda ağrımıyordu. Biz de kırık var sandık. Akşam acile götürdük. Doktor röntgen istedi, kırık yok dedi. Ortopedi görsün dedi, ayağını alçıya aldırdı. Bulunduğum yerde ortopedi randevusu bulamadım. Sizce nasıl? Bugün 4. Gün. Alçıyı ne zaman çıkaralım?
Düzenleyen antipc - 25 Eyl 2023 Saat 12:11 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120737 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alçıyı HEMEN çıkarttırın.
|
|
![]() |
|
antipc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ben dün kendim çıkaracaktım madem kırık vs yok diye. Ortopedi görsün diye ısrar edilince bekledim. Sağ sondan ikinci parmakta da belki çatlak var dediler.
Hocam bi de kızıma dinlen desem, dinlenmez. Ayağını hoyrat kullanır. Alçıyı kendim çıkarabilirim. Başka bir şey yapmaya gerek var mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120737 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Uç kemiklere alçı uygulanmaz. Alçı; kırığın iki tarafındaki eklemleri sabitlemek için yapılır.!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|