|
Ciltte kabarıkık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bucus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 270 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ara 2023 Saat 17:24 |
Hocam merhaba 40 yaşındayım. Lastik sıkmasına bağlı cildimde kabarmaşar oluyor kızarıyor, kaşınıyor. İnternetten baktım basınca bağlı ürtiker diye alerjik bir durummuş. Bundan kurtulmak mümkün mü? Ne yapmak lazım? Özellikle iç çamaşır lastiklerinin olduğu kısımlarda oluyor. Gevşek lastikli giymeye çalışıyorum ama yine de kabarıyor. Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eger, hakikaten; "Dermografism" varsa, soguk tatbiki fayda eder/
|
|
![]() |
|
bucus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 270 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bunun tedavisi var mı? Strese bağlı mı oluşur? Benim 2 3 yıldır bünyem Alerjik(hapşuruk öksürük).Üstüne bu kabarmalar oldu. Kış günü giyinmek eziyet oldu. İlla bireyin lastiği sıkıyor. Çalışıyprum,sabah 7de giyinip çıkıyorum 17ye kadar. En rahat kıyafet bile bir süre sonra sıkıyor ![]() İnternetten araştırdım bağırsak sağlığının bozulmasına bağlı Alerjik durumlar, ürtiker, otıimüm hastalıklar, Histamin yüksekliği, geçirgen bağırsak vs vs bir sürü şey çıkıyor. Bağırsak tedavisi (beslenmeyi düzenleme+alternatif tıp) desteği almalı mıyım? Haşimato var, Rf yüksek(bununla ilgilide bir sorum vardı Tahlil konu başlığında) Teşekkürler, saygılar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bosverin Turkce yazilara!!! Onlar her seye "Allerji" derler. Baska hastalik ismi bilmezler!
Benin anlattiklarimi uygulayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|