|
Kafamdaki soru işaretleri? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mevsimrüzgarı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 388 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ara 2023 Saat 21:20 |
Hocam öncelikle 9 yildir sizi takip ediyorum bizi bilgilendirdiginiz sayisiz konu için minnettarim. Herkesin ilk kez gördüm dediği benim ise 3 cocugumdan ikisinde yaşadığım uzun süren parmak ucunda yürümeyle ilgili sorularim var. Ilk oğlum 9 yaşında. tam 24. ayında topuğuna basarak sorunu halletti. 3. Oğlum ise su an 3 yaş 5 aylık. Dizlerini kırıp oturduğunda topuklarini isterse yere koyar sıkıntı yaşamaz. Ayakkabi giydiremedigim için plastik tabanli çorap giydiriyorum dışarıda. Her defasinda yürürken ve ayakta olduğunda parmak ucunda devam ettigi icin ayakkabi bir süre sonra ayağından çıkıyor. Giydirirken de bastırmak zor oluyor tam oturtamiyoruz ayakkabiyi.
Otururken tabanina basmasi bir sıkıntı olmadığını gösterir mi? Ortopedist ile görüşün dediğinizde gittik ortopedi sıkıntı yok dedi. Bu durumlarda bahsi gecen aşil tendonundaki gerginlik sebep midir yoksa sürekli parmak ucunda basmaktan kaynakli bir sonuç mudur? Cevreden gelen ama benim hic ihtimal vermedigim otizm.konusunda bizimle göz temasi kuruyor olmasi bu durumu da ekarte eder mi? Yönlendirmede degil ama sorularimdan kaynakli bir eksiklik olur da atladigimiz bir durum olur mu diye netlestirmek istedim. Amipli dizanteri ve su çiçeği dışında 3 çocuğumu tavsiyeleriniz doğrultusunda ilaçsız büyüttüğüm için minettarim. Yürüme konusundaki sorularimi cevaplarsaniz cok memnun olurum. Iyi ki varsınız yoksa bizler çoook surunuruz.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
BOT seklinde ayakkabi giydirin.
Etrafinizdaki ahmaklari da ciddiye almayin. Emin olun hicbir seyden haberleri yoktur!
|
|
![]() |
|
mevsimrüzgarı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 388 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam yeniden merhaba. Oğluma ayakkabi giydirebildik. Normal bir spor ayakkabi giyebiliyor çok şükür bugünleri gördük. Onunla da parmak ucunda yürüyor ama olsun. Ayakkabi ayagindan cikmiyor. Dışarı cikabiliyoruz rahatça. Geziyor dolaşıyor sosyallesip konusmayi da ilerletecegini düşünüyorum. Tek kelimelik basit kisa kelimeler söylemeye başladı. Destekleriniz sabirla verdiginiz cevaplar icin cok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|