|
Menenjit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Humasli ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 May 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Oca 2024 Saat 19:42 |
Hocam merhaba. SiZe güvenim tam olduğu için bilginizi almak amacıyla yazıyorum. Bulunduğum ilde son 3 günde menenjit teşhisi konulup sevk edecek hastane arayışı baya bir fazlalaştı ve bu kişilerin içinde çocuk da var genç de yaşlı da. Menenjitin ilk bulguları nasıldır hocam sıradan grip yada influenza deyip çocuğumun ateş ve bulantısını önlemek için bişey yapmıyorum ben ve kafama takılmaya başladı. Bilgilendirir misiniz hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Menenjit:
- Yuksek ATES, ve bu ates ilaclarla da DUSMEZ! - Vucutta katilasma vardir. Cocuk yardimsiz oturamaz, dizlerine cenesine degdiremez. - Suur bulaniktir, etrafla ilgisizdir. - Bebeklerde; bingildak, ampul gibi kabarir. - Durup dururken bulantilar ve kusmalar olur. Muhtemelen, bulundugunuz ile, bir "Oto Yol Kenari Tip fakultesi" mezunu bir salak geldi, her gelen atesli hastaya "Menenjit" diyor!! 1- Cocuklarda; HiB asisi (karma asilar icinde var) yapilanlarda menenjit OLMAZ! 2- Eriskinlerde, normal de Menenjit OLMAZ! Eriskinlerde menenjit olabilmesi icin 2 sart gereklidir. a) Ya bir trafik kazasi sonucu kafa tasi tabaninda catlak olacak ve bu catlak hatti burun bosluguna kadar uzanacak, oradan mikrop kapabilir. b) Orta kulak iltihabi gecirirken, Turk doktorlarinin siklila verdikleri; Kulak damlalari ile kulak zari yok edilecek ve olusan abse tedavi edilmezse, aylar sonra bu iltihap, etraf dokulari harab ederek en sonunda kemik dokusunu da harap edip beyin zarlarina eriserek menenjit yapabilir. Buna: Otojen Beyin Absesi denir. Allah sizleri Turk doktorlardan korusun. |
|
![]() |
|
müptela ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dr Bey ben çok duyuyorum orta kulak iltihabında kulakta iltihap aktığında dr lar kulağa damla yazmamız lazım yoksa iltihap beyne ulaşır diye korkutuyorlar. Yani bu durumda da kulağa hiç bir şey damlatılmamalı mı ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Agriyan kulaga ASLA hicbir sey damlatilmaz!!!
Bu sahtekarlik son 15 yilda basladi!! Bu damla yapilanlarin cogu ilerde, Mikrosirurjik yontemlerle, "Timpanoplasti" ameliyatlarina gidecekler. KBB'nin en yagli-balli islemidir. 15 sene oncesinde, Timpanoplasti ameliyati yapilacak hasta bulamiyorlardi, simdi bolca bulurlar artik.... Kina yakasinlar! Sadece benim yazilarimi okuyun.. SAKIN Turk doktorlara kanmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|