|
Kusma |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 304 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Oca 2024 Saat 11:09 |
Hocam kizim 14 aylik olacak 10 gun sonra ve kahvaltidan sonra yani 1 saat sonra falan bir kusma oluyor hergun oluyor istisnasiz yani tek tek yemesi yok bazen kuymak bazen bulamac tarzi veriyorum ama cokta degil bu neden olur acaba kokulara cok hassas yemek pisse evde kokusuna oguruyor. Boyu 76 kilosu 9.5 sabah kahvalti oglen corba yogurt aksam bazen muhallebi bazen yiyebilecegi yemek yatarkende sut iciyor. Ögün mu fazla hocam aklim almiyor ogurme ve kusma isini buyudu rhaat edecegim dedim ama hala devam ediyor daha kucukkende ogururdu kusardi. Sorun ne olabilir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boy ve kilosu normal.
Denemek icin, 1 hafta, guned:2x1 Sipraktin surup verin, sonucu yazin.
|
|
![]() |
|
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 304 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam tesekkur ederim size yazacagim
|
|
![]() |
|
Hocam surubu verdim ama kustu ne yapmam lazim iciremiyorum direk cikariyor ne var ne yoksa
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yarim fincan Limonata icinde eritip deneyin.
|
|
![]() |
|
Hocam iyi aksamlar sipraktin corbalara katilabilir mi limonata ilede maalesef olmadi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Her gidaya karisir.
|
|
![]() |
|
Cok tesekkur ederim hocam aciligini corba ile anlamaz o zaman
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|