|
Terletme |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kaytug
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: TerletmeGönderim Zamanı: 19 Mar 2024 Saat 00:44 |
|
Merhaba hocam. Birsey soracaktim. Terlemek ile grip soguk alginliği ,bogaz sismesi gibi hastaliklar atlatilir mi. Yani biz kucukken kat kat battaniye altina girer terlerdik.hastaligimiz gecerdi. Ben doktor yuzu gormeden buyudum antibiyotik nedir cocugum olunca ogrendim.Birden aklima geldi sormak istedim.kocagari masali mi tibben bi onemi varmi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Mar 2024 Saat 02:46 |
|
Hadise; "terletmek" veye "terlemek" DEGILDIR! Atesi yukseltmektir. Ates; butun bakteriler ve icinde virus
olan hucreler icin, yasamlarini zorlastirici bir ortam olusturur! Bu sayede, kisa surede, Gripler dahil (bir zamanlar Frengi bile bu sekilde) pek cok hastalik iyilesir! Hatta bir zamanlar Turk doktorlarinin alay ettikleri Dr. Ziya Ozel'in Zakkum ekstresi de ates cikararak bazi kanser turlerini yok edebiliyordu! Bu urun, halen "immunomodulator" olarak bazi kanser tedavilerinde kullaniliyor! Atesli devrenin sonucunda, virus veya bakteriler yok edildiklerinde; vucut yuksek atesi normal seviyeye indirmek icin ter salar. Bu terin buharlasmasi ile oradaki yuzey SOGUR ve dolayisi ile butun vucuttaki fazla isi atilir.Bu terlemenin olusmasi, iyilesmenin habercisidir. Ates mekanizmasi semasini iyi inceleyin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Mar 2024 Saat 02:53 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|