|
Diz |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Bahamuy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şub 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nis 2024 Saat 01:18 |
Merhaba hocam oglum 10 yasinda. 3ay evvel hepimiz agir bir cesit grip gecirdik asiri eklem agrilarimiz oldu oglumun grip sirasinda eklemleri sicakti ayak bileklerinde sivi birikmisti bizdeki agrilar gecti. oglumdaki sicaklik ve şişlikler kayboldu ama 3ay olmasina ragmen hala sol dizi uylugu ve belinin sol tarafi hala agriyor biraz merdiven ciksa sikayet ediyor ayak bilekleri de omuzlari da agriyor daha az olmakla birlikte belinin sag tarafi sag dizi de agiyor acaba sinovit mi eski maillerden boyle anladim sicak tatbiki yaptim agri kesici bitkisel bir krem kullaniyorum artirit vs birseyler okudum internette endiselendim cevabinizi bekliyorum doktora gitmek lazim midir
Düzenleyen Bahamuy - 06 Nis 2024 Saat 01:33 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gunde:2x1 Voltaren jel surun.
Ilaveten, agrili donemlerde, Dolven surup (3x1) verebilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Bahamuy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şub 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam kremi ne kadar sure kullanalim bir de teshisiniz ne olmus oldu hocam sinovit mi teşekkürler
Düzenleyen Bahamuy - 06 Nis 2024 Saat 11:26 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bazi virusler yapar, agri gecene kadar sursun.
|
|
![]() |
|
Merhaba hocam agrilar azaldi ama gecmedi baska ne yapabilirim teşekkürler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Günde 1 defa Kataflam tablet verin. Ağrı geçince kesin.
|
|
![]() |
|
Hocam affedin beni ,kizdirmak istemem sizi ama, yan etkileri cok agir prospektusunde korktum baska bir alternatif ilac verebilir misniz
Düzenleyen Bahamuy - 13 Ağu 2024 Saat 23:02 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Başka yok.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|