|
Burna darbe |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
envberna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nis 2024 Saat 00:42 |
Hocam merhabalar,
20.11.2014 doğumlu oğlumun burnuna bugün futbol topu çarptı. Burnunun tam orta sol tarafına çarptı. Çarpma sonrası kanama oldu sonra bir iki dk peçete ile burun deliklerini tuttum kanama durdu. 6-7 saat geçti ara ara ağırıyor diyor ama morarma, nefes almada problem yok. Emin olamadım kanama olduğu için kırık var mı acaba diye merak ediyorum. Yarın da tatile gideceğiz dra götüremeyeceğim. Sizin fikrinizi almak istedim. Aşağıdaki Resimden kırık olup olmadığını anlayabilirmiyiz? Veya kırıldığını nasıl anlarım? Bir haftalık tatilden sonra kbb te götüreyim mi? Yorumlarsanız çok sevinirim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Burun; SIMETRIK duruyor! Kirik olsa, sag-sola donuk olurdu.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|