|
aft ağız yarası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
chora ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Tem 2024 Saat 12:22 |
8 yaşındaki kızım bu sabah dudakları şiş ağız içi yaraları ile uyandı sabah sağlık ocağına götürdüm mantara benziyor dilinin arkasındada var diye antibiyotik yazdı almadım strepekok dan sonrada böyle ağız içi yaraları olabiliyor dediği için strep a hızlı test verdik sonuç negatif geldi
üst dudak alt dudak içi kırmızı ve dil arkası boğaza doğru kızarıklıklar benek şeklinde yaralar var tatilde denize girdi döndük sitede havuza girildi bir haftadır ateş hiç olmadı .... Mikostatin isimli oral süspansiyon verdi sağlık ocağı doktoru onun ile suya katıp gargara yaptırdım sadece nasıl bir yok izleyeyim ?(kışın da ağız yaraları oluyordu daha çok damağını dilini ıssırdığı için )cevap için şimdiden tşk ederim . |
|
sevgiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" mantara benziyor dilinin arkasındada var diye antibiyotik yazdı "
Dünya'da bir tek Türk doktorlaraı; mantar enfeksiyonuna antibiyotik verirler. Mikostatin'in etkili olduğu; Candida Albicans, sadece hayatın ilk 1 ayında ve aşırı antibiyotik kullanımı ile ağız içinde bakteriler yok olduğunda kullanılır. Belli ki bunlar hayatlarında hiç "pamukçuk" bile görmeden doktor olmuşlar. Mikostatin; hiçbir işe yaramayacak. Ağız içindeki yaralara, her yemekten sonra; Piraldyne sol sürün.
|
|
![]() |
|
chora ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
malesef çok yakıyor dedi bir kere kullanabildik O da tüm yaralara değil ,suya karıştırıp gargara yaptırabildim akşam yatarken işe yarar mı böyle ?
tantumun böyle yaralar için spreyi varmış eczacı o yakmaz demişti, fiyatta diğerine göre pahalı ,alsam mı bilemedim satmak için kandırılıyor muyum acaba ? karbonatlı su ile gargara v.s hocam bu nasıl geçecek ve bir daha tekrarlamaması için ne yapmalıyız kıymetli vaktinizi alacağız mecbur tekrar bir değerlendirmenizi rica etsem ? |
|
sevgiler
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
piraldyne sizin cevaptan hemen sonra aldım malesef yakıyor diye bahsettiğim O .
|
|
sevgiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tuzlu su işe yarayabilir. Kabonat bir işe yaramaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|