Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ara ara kusma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ara ara kusma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Betül yazıcı Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 192
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Betül yazıcı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ara ara kusma
    Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2024 Saat 14:07
Kadir hocam merhabalar kızım 33 aylık 2 gün önce gece aniden kusma ile uyandi ertesi gün öğlen 4 e kadar kustu tek su içerek sonra kusma durdu daha sonra sizin yazılarınızı okudum kesin bakteriyel bir şey geçiriyor ishal başlayacak dedim ama ishal başlamadı  ve kendine gelmisti halsizlik yeme içme kendine gelmisti 12 saat aralıklarla kusmustu. Tam anlam vermesemde heralde bir şey dokundu dedim düzeldi diye . Bugün gece yine aniden uyandi kustu hocam sabaha bir şeyi yoktu sadece iştahsızlık var ama mental olarak iyi kusma yok. Neden böyle oldu ki hocam midesine yediği bir şey mi dokunuyor 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 121445
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2024 Saat 15:02
İlk aldığı miroptan dolayı mide hassaslaşmış olabilir. Sakın ilaç kullanmayın.
Kusma tam etkili olursa, ishal olmayabilir. 
Yukarı Dön
Betül yazıcı Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 192
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Betül yazıcı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ağu 2024 Saat 00:37
Hocam evet kusma olarak artık en son içtiği iki yudum suya kadar kurmuştu. Kadir hocam size bir şey danışmak istiyorum kızım çok ağlayan bir çocuk her şeye ağlıyor artik parkta komşular Kumsal çok ağlıyor diyor sürekli bana her şeye ağlıyor yok şöyle davran yok böyle davran hocam inanın artik ne şekil davranacağımi şaşırdım sürekli ağlaması beni ortamlarda geriyor salıncak sırası beklemez hemen başına gider ağlar biri elinde ki oyuncağı alır ağlar gidip alan kişinin elinden almaz tek ağlar ne yapacağımı şaşırdım artık tam aktif konuşmadığı için günde 4 5 saat parkta tutuyorum sosyallessin diye ama sürekli ağlaması bana yapışık olması insanların dilinde her girdiğim ortmda eleştiriyorlar 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 121445
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ağu 2024 Saat 08:55
Yapısaldır. Vardır ona benzeyen bir; hala veya teyze!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.