|
Andazol veya Farklı Bir Şey mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pinarege ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mar 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ağu 2024 Saat 14:56 |
Hocam merhaba,
5 yaş oğluma 7 gün önce 2 ölçek Andazol içirdim. Yoğun bir popo kaşıntısı yoktu, ancak ağız kokusu, salya, huzursuzluk, doymama ve burun kaşıntısı çok olunca, önceki yazıları takiben şurubu verdim. Aynı anda biz de aldık, ancak 7 gün olmasına rağmen aynı semptomlar devam. Huzursuzluk, anksiyete gibi etkisi de oluyor oğlumda. Daha önce de öyle olmuştu. 2. Haftayı beklemeden yine mi versem şurubu? Ya da bu acaba farklı tür bir parazit mi? Popo neredeyse hiç kaşınmayınca acaba başka bir parazit mi diye düşündüm kendimce. Ne dersiniz hocam? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118733 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu gibi şüpheli durumlarda, "Gaita da parazit aranması" uygun olur.
|
|
![]() |
|
pinarege ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mar 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anladım hocam, hafta başı bir randevu alayım doktordan. Ancaris olabilir mi diye düşündüm. Kaşıntı olmadığı için, siz ihtimal verir misiniz? Bu durumda 3 gün kullanacak oğlum sanıyorum. Teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118733 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tek doz yeterlidir. İlacın içini okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|