Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Andazol veya Farklı Bir Şey mi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Andazol veya Farklı Bir Şey mi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
pinarege Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 25
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı pinarege Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Andazol veya Farklı Bir Şey mi?
    Gönderim Zamanı: 10 Ağu 2024 Saat 14:56
Hocam merhaba,

5 yaş oğluma 7 gün önce 2 ölçek Andazol içirdim. Yoğun bir popo kaşıntısı yoktu, ancak ağız kokusu, salya, huzursuzluk, doymama ve burun kaşıntısı çok olunca, önceki yazıları takiben şurubu verdim. Aynı anda biz de aldık, ancak 7 gün olmasına rağmen aynı semptomlar devam. Huzursuzluk, anksiyete gibi etkisi de oluyor oğlumda. Daha önce de öyle olmuştu. 2. Haftayı beklemeden yine mi versem şurubu? Ya da bu acaba farklı tür bir parazit mi? Popo neredeyse hiç kaşınmayınca acaba başka bir parazit mi diye düşündüm kendimce. Ne dersiniz hocam?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118733
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ağu 2024 Saat 17:31
Bu gibi şüpheli durumlarda, "Gaita da parazit aranması" uygun olur.
Yukarı Dön
pinarege Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 25
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı pinarege Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ağu 2024 Saat 18:21
Anladım hocam, hafta başı bir randevu alayım doktordan. Ancaris olabilir mi diye düşündüm. Kaşıntı olmadığı için, siz ihtimal verir misiniz? Bu durumda 3 gün kullanacak oğlum sanıyorum. Teşekkür ederim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118733
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağu 2024 Saat 08:48
Tek doz yeterlidir. İlacın içini okuyun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.