|
uyuz olabilir mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eliferdemli ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eliferdemli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2024 Saat 20:56 |
hocam merhaba
oğlum 9 yaşında iki gündür ense ve sırt bölgesinde kaşıntı vardı. inceledim ve kızarıklılar olduğunu gördü. fotografları yüklüyorum uyuz mu oluş uyuz ise ne yapabiiriz kardeşi var 3 yaşında ailecek bir tedbir almak gerekir mi |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Uyuz; boyundan yukarısını ve iki kürek kemiği arasını ASLA tutmaz.
Elbileği, dirsek ve diz eklemlerinin iç yüzeyleri, göbek deliği, cinsel organlar, kadınlarda meme altları en fazla tutulan yerlerdir. Bu sırtta görülenler, doğru dürüst yıkanmamaya bağlı yağ ifrazatları. En azından haftada bir banyo sonunda sırtına lif ve kese uygulansın. |
|
![]() |
|
eliferdemli ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eliferdemli
Hocam canim hocam
Sabah çocuğu ne olur neolmaz diye okula göndermedim Sizin cevabınız belki akşama gelir diye aile hekimine danışayım dedim. İnanın yerinden dahi kalkmadı. Incelemedi. Ben sırtını açtım uzaktan oturduğu yerden baktı. Uyuz sırttan başlamaz ama ne olur ne olmaz ilaç vereyim dedi. Hocam doktorlarımız çok kıymetli ama net karar almada sikinti mi yaşıyorlar anlamadım. Uyuzsa ilaç verilir değilse açıklama yapılır başka bir ilac varsa verilir Neyse reçete yazdı meraktan gidip eczaneye sordum. En azından sizden ola ki uyuz cevabı gelirse hali hazırda şampuanıi alırım dedim Doktorunuz kwelda şampuan kwelda losyon Stilex krem Deloday şurup Aynı anda yazmış Hangisini ne sırayla ne yapacağıma dair bilgi vermedi. Bence o da uyuz olmadığını düşünüyordu peki ne olur ne olmaz diye bu kadar ilaç verilir mi ? Siz çok kuymetlisiniz. Net açık az öz direkt ne olduğunu söylüyorsunuz. Allah razı olsun. İyi ki varsınız Ne olur bir kitap daha yazın. Böyle baş ucu bilgileri içeren Düzenleyen eliferdemli - 26 Eyl 2024 Saat 12:27 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hiçbirine gerek yok, sadece benim dediğimi uygulayın.
"Bir kitap daha"?? Hala 2000 kitap satılamadı bile! Amerika'ya döndüğümde düşünürüm.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|