Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Aşılar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Aşılar

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sural10 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 304
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sural10 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Aşılar
    Gönderim Zamanı: 24 Eki 2024 Saat 23:00
Hocam tarafsız olduğunuzu düşünerek yazıyorum çocuğuma 4 yaşına kadar bakanlık özel aşıları hamile iken tetanoz aşısını yaptıran biri olarak kafayı yemek üzereyim yurt dışında tetanoz aşısı hamileler için zararlı diye arkadasima yapılmamış.....canan Karatay hoca aşılar bağışıklık sistemini bozuyor hamilelere tetanoz aşısı gibi saçmalık yapılıyor aşılar çocukları daha çok hasta ediyor diyor sağlık bakanlığı çıkıp aksini söylemiyor , çocuk Dr  böyle gür sesle çıkıp sen ne diyorsun demiyor DSO guvenebilir miyiz!!!!
Yukarı Dön
Zytnnnn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 85
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zytnnnn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2024 Saat 00:22
Az önce aynı haberi okudum ve aynı duyguları paylaşıyorum. Hocam siz aşı yaptırın diyorsunuz ki ben de yaptırdım fakat bu söylenenlerin doğruluk payı yok mu acaba?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119037
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2024 Saat 09:10
Doğruluk payı???  SIFIR!! 
Tetanos aşıları sayesinde kaç insan ölüden kurtulmuştur, bu aşşağılık sahtekar doktorların haberleri YOK! 
Hamilelere yapılan Tetanos aşıları da, bebeklerde "Neonatal Tetanoz" u önler.
BU aşşağılık doktorlar acaba hiç "Neonatal tetanozlu" olan bebek görmüşler mi??
Hacettepe'de bu bebeklere, ses ve işık izolasyonu olan özel odalarda bakıyorduk! Zira en ufak uyarı ile 
vücutlarındaki BÜTÜN adelelerde çok şiddetli ağrılı kramplar oluyordu! 
Ayağınıza kramp girdiğinde ne kadar ağrı olduğunu bir düşünün!!! Ve bir de bunun vücudunuzdaki bütün
 adelerde olduğunu düşünün.
Tedavi olarak elimizde bir tek Diazem ampul vardı. Bu 3kg civarındaki bebeklere, günde 120mg'a kadar 
Diazem veriyorduk! Bu hastalaınr %60'ını kurtarabiliyorduk. 
Bunun da en büyük sebebi; "Höllük" denilen ısıtılmış toprağa bebeklerin sarılması idi. 
Bu geri-zekalı uygulama hala devam ediyor mu, bilmiyorum.. 
Bir başka sebep de, kirli makas ve malzeme kullanımı ile ilgili idi. 
Sakın bu kıymeti kendinden menkul cahil Prof. lara kanmayın.
Maalesef, Kenan Evren'den beri Türkiye'nin başına bunlar gibi Prof. lar musallat oldular! 
2-3 doğru bilgi arasına kendi melun yalanlarını sokuşturup halkı kandırıyorlar! 
Siz beni dinleyin! Ben bunların "ciğerlerini" biliyorum... Sizler de bunlara; "hoca" diyorsunuz HA!!
Tabii; yurt dışında gelişmiş ülkelerde, bizdeki gibi rezillikler olmadığı için, bu uygulama oralarda artık
kaldırılmıştır, zira RİSK YOKTUR!! 
Türkiye ise, malum olduğu üzere, gelişmiş gibi görünse de halk son derecede geri kafalıdır!

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Eki 2024 Saat 09:34
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.