Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ALP yüksekliği
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ALP yüksekliği

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sümeyyecengiz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sümeyyecengiz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ALP yüksekliği
    Gönderim Zamanı: 12 Kas 2024 Saat 16:48
Merhabalar hocam 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118719
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2024 Saat 16:54
??
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sümeyyecengiz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2024 Saat 17:15
Hocam kızım 5 buçuk yaşında 16 kilo 110 cm.
18 aya kadar olan bütün aşılarını yaptırmıştım . Ama sonra iş için yurtdışındaydık bir müddet 18 ay ve 24 ay aşılarını yaptırmadım . Genel olarak iştahsızlığı var bende kan değerlerine baktırmıştım doktor bey hepatit aşısı tutmamış dedi. ALP 194 çıktı . Hocam yüksek çıkması aşı yaptırmadığım için mi yoksa karaciğerle alakalı bir durum mu var.Hocam tahlilleri göndermek istiyorum ama sayfada nasıl göndereceğimi bilemedim 
Aynı şekilde 10 aylık bebeğim var onuda çocuk gastroya yönlendirirler. Ast 74 Alt 51 çıkıyor hocam 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sümeyyecengiz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2024 Saat 20:41
https://drive.google.com/file/d/1dGa8DHjEcN2xhKWm39dIjufD0CwetCX3/view?usp=drivesdk

Hocam Ahmethan a ait tahlil sonuçlarının linkini paylaşıyorum 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2024 Saat 21:50
D vitamini ölçtürün. D vitamini düşük olduğunda yükselir. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sümeyyecengiz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2024 Saat 23:33
Hocam kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum. D vitaminini ölçtürdük yakın bir zamanda doktor bey normal dedi.
Size attığım tahlildeki alt nin aşıyla alakası var mı acaba 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kas 2024 Saat 09:45
Türk doktorlara inanmayın. D vitamin sonucunu yazın!! 
Yukarı Dön
Urazereninannesi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 115
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Urazereninannesi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kas 2024 Saat 09:55
Hocam linkte sayfayi asagi kaydirinca cikiyor d vitamini. 38.93 muş.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.