|
ALP yüksekliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
sümeyyecengiz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağu 2024 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sümeyyecengiz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Kas 2024 Saat 16:48 |
Merhabalar hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118719 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
??
|
|
![]() |
|
sümeyyecengiz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağu 2024 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sümeyyecengiz
Hocam kızım 5 buçuk yaşında 16 kilo 110 cm.
18 aya kadar olan bütün aşılarını yaptırmıştım . Ama sonra iş için yurtdışındaydık bir müddet 18 ay ve 24 ay aşılarını yaptırmadım . Genel olarak iştahsızlığı var bende kan değerlerine baktırmıştım doktor bey hepatit aşısı tutmamış dedi. ALP 194 çıktı . Hocam yüksek çıkması aşı yaptırmadığım için mi yoksa karaciğerle alakalı bir durum mu var.Hocam tahlilleri göndermek istiyorum ama sayfada nasıl göndereceğimi bilemedim Aynı şekilde 10 aylık bebeğim var onuda çocuk gastroya yönlendirirler. Ast 74 Alt 51 çıkıyor hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sümeyyecengiz
https://drive.google.com/file/d/1dGa8DHjEcN2xhKWm39dIjufD0CwetCX3/view?usp=drivesdk
Hocam Ahmethan a ait tahlil sonuçlarının linkini paylaşıyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118719 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
D vitamini ölçtürün. D vitamini düşük olduğunda yükselir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sümeyyecengiz
Hocam kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum. D vitaminini ölçtürdük yakın bir zamanda doktor bey normal dedi.
Size attığım tahlildeki alt nin aşıyla alakası var mı acaba
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Türk doktorlara inanmayın. D vitamin sonucunu yazın!!
|
|
![]() |
|
Urazereninannesi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Urazereninannesi
Hocam linkte sayfayi asagi kaydirinca cikiyor d vitamini. 38.93 muş.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|