|
Aşı zamanı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gonjaa ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 283 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Kas 2024 Saat 15:36 |
Hocam merhaba, 1,5 yaş aşıları en geç ne kadar zaman içinde yapılmalı geç kalmanın bir sakıncası var mı acaba, cevaplarsanız sevinirim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1-2 ay gecikmesinin bir zararı yok da....Sonrasında bebeklikte yapılan ilk 3 aşının etkisi kaybolabilir.
|
|
![]() |
|
dyg ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şub 2024 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Puanlar: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam şimdi tedirgin oldum ben ama. Pandemiden dolayı 5.5 yaşındaki oğlumun 18 ay aşıları 7 ay geç yapıldı. O dönem ihmal ettik ama şimdi tedirgin oldum. Hangi aşını etkisi azalabikir ya da şu anda ne yapabiliriz bir öneriniz var mı? Cevap verirseniz çok memnun olurum.
|
|
![]() |
|
dyg ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şub 2024 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Puanlar: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
18 ay aşısı 25.ayda yapıldı hocam ama 4 yaş aşıları zamanında yapıldı.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sonuçta geç de olsa aşı yapılmış.
Bundan sonra konuşulacak bir mevzu olamaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|