|
Geniz akıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
akasya2213 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Tem 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akasya2213
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Şub 2025 Saat 16:22 |
Hocam merhabalar
40 yaşında bayanım çocukken burun üstüne düşme sonucu burnum kırıldı şeklen bir tarafa doğru eğri. Boğazımda acı hissi ve yutkunmada zorluk hissi yaşıyorum, takılma gibi. Bu aralar sık olunca her defasında ayna karşısına geçip baktım. Yutağımda yeşil katı boylu boyunca akıntı görüyorum her baktığımda. Onu yutana kadar hem acı çekiyorum hem kötü bir koku oluyor hem yutkunmada zorluk yaşıyorum. Bu durum neden olabilir. Geçmişteki burun travması ile ilgili olabilir mi? Ameliyat hep korkuttu beni o nedenle erteledim ama şimdi de acaba yaşlandığında bu durum beni daha çok zorlar mi diye düşünüyorum. Bana ne önerirsiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O "egrilik", sinus agizlarina baski yapiyorsa, olabilir.
Ara ara sicak buhar uygulayin, Basucunuza 2 damla ColdMix damlatin. Ameliyat dusunulebilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|