|
Tibbi intihal(hirsizlik) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Şub 2025 Saat 19:04 |
Merhaba hocam,
ben yine bir instagram linki paylaşıyorum. burun akıntısı renk aşamaları ile alakalı.. sizin gibi söyleyenler görüyorum ya da sizi forumdan takip edip vicdanları rahatsız ediyor, doğruları söylemeye başladılar sağlıklı günler Saygılarımla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekkurler!
Bunu; Forum sayfama tasiyorum. Bunlar ilk degil, Izmirli bir Cocuk doktoru da, "Bebek gazi" ile ilgili yazimi calmis ve kendi fikri imis gibi yayinlamisti. Turk doktorlari; Daha benim cok yazilarimi taklit edecekler ama, kendi cikarlarina uygun olurlarsa! Yoksa, "Ates ve Havale" ile 45 seneden beri anlattigim, "Ates ve Havalenin zararli degil, koruyucu oldugu" hakkindaki bilgileri niye calmiyorlar?? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|