Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tibbi intihal(hirsizlik)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Tibbi intihal(hirsizlik)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118331
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tibbi intihal(hirsizlik)
    Gönderim Zamanı: 27 Şub 2025 Saat 19:04
Merhaba hocam, 
ben yine bir instagram linki paylaşıyorum. burun akıntısı renk aşamaları ile alakalı.. sizin gibi söyleyenler 
 görüyorum ya da sizi forumdan takip edip vicdanları rahatsız ediyor, doğruları söylemeye başladılar 
sağlıklı günler
Saygılarımla 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118331
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Şub 2025 Saat 19:06
Tesekkurler!
Bunu; Forum sayfama tasiyorum.
Bunlar ilk degil, Izmirli bir Cocuk doktoru da, "Bebek gazi" ile ilgili yazimi calmis ve kendi fikri imis gibi
 yayinlamisti.
Turk doktorlari; Daha benim cok yazilarimi taklit edecekler ama, kendi cikarlarina uygun olurlarsa! 
Yoksa, "Ates ve Havale" ile 45 seneden beri anlattigim, "Ates ve Havalenin zararli degil, koruyucu oldugu"
hakkindaki bilgileri niye calmiyorlar?? 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.