|
Sinüzit mi ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Eskcansu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 May 2024 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 May 2025 Saat 01:59 |
Doktor bey merhaba uzun zamandır size soru sormadım ☺ Sinüzit için bütün formu okudum 17 sonuç buldum ama soruma cevap bulamadım yazmak istedim 19 aylık erkek 12 kilo grip olduk 4. Gün ateş falan yok şeffaf burun akıntısı devam ediyor koyulaşmadı tek tük öksürük başladı boğaz temizler gibi ama sürekli kriz gibi geliyor gidiyor burun akarsa öksürmüyor ama tıkandığı an başlıyor göğüs ağrısı var sanırım arada tutuyor göğsünü acıdığını söylüyor daha önce hiç ilaç kullanmadık sayenizde acaba sinüzit olabilir mi illadin damla yada sprey kullansam biraz rahatlatabilirmiyim bal limon cold mix sıcak buhar bunlar hayatımızda ama öksürük uzayacak tarzda bir kere daha bu şekilde oldu 1 ay sürmüştü napabilirim hocam illadin kullanın derseniz dozunu nasıl ayarlarım teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 116956 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaptıklarınıza devam edin, şu anda İliadin gerekmez, gerekirse AYNI şekil uygulanır.
Bazı virüslerde öksürük bu şekilde uzun sürebiliyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|