|
Forumda benzer soru bulamadim. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
lorens ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ara 2022 Saat 17:35 |
Hocam,
Kizim 3.5 yaşında. 100 cm boy, 15.5 kg kilosunda. Geçen hafta ateşi cikti. 39 a kadar müdahale etmedim. 39.5 olunca 4er saat arayla bir ölçek calpol verdim. 38 bandina inince hic dokunmadim. Burun tıkanıklığı ve gece uykuda nefes sorunu yaşadı iki gece. Doktora götürürsem ventolin verirler diye gitmedik. Evi sürekli havalandirip buhar, cold mix ile bu sureci gecirdik. Düzeldi Ates yaklaşık 6 gün sürdü ve ishal ile de hastaligi kapattik. Ama korkum şu. Çocuk bu sefer sürekli terliyor, vücudu hep soğuk. Evde isiticiyi actim isinsin diye hala soguk. Ve sürekli uyuyor. Normalde asla uyutamiyorum. Cok hareketliydi. Üzülüyorum. Lösemi kanser falan yaziyor googleye yazinca. Elim ayagima dolaştı Önemli midir sizce? Ben mi evham yapiyorum. Ilk defa bu kadar uyuyor. Uyuyor uyaniyor iki saat sonra tekrar 3 4 saat uyuyor. 3. Gundur uyku ve vücut soğukluğu bu şekilde. Teşekkür ederim. Iyi ki varsınız.
|
|
![]() |
|
lorens ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam eksik bilgi olmasin. Istahi da az. Mesela bugun tarhana corbasi yaptim bi kasik icti. Tavuk suyuna sehriye verdim limonlu bir kasik icti. Iki uc ciğ findik cok az kutu süt.
Suyu bol bol içiyor. Bi hafta evde bazi olumsuz şeyler yaşandı onlara şahit oldu. O yüzden uyuyor olabilir mi ? Tekrar teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
adecen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 98 |
Merhaba. Araya girmiş olmak istemem ama aynı sıkıntı bizde de oldu. Oğlum uyumamak için kavga ederdi. Ateşi pazartesi düşmesine rağmen günlerce sürekli uyudu ve vücut ısısı hep düşüktü. Ben de aynı şekilde panik oldum. Ama 2 gündür uyumasi azaldı ve vücut ısısı biraz daha yükseldi. Muhtemelen geçirdikleri hastalıkla ilgili. Belki bir nebze iciniz rahatlar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip geciriyor. SAKIN Turk doktorlara gitmeyin, basiniza buyuk isler acarlar.
Losemi ile alakasi yok. Burakin uyusun.
|
|
![]() |
|
Canim hocam. Teşekkür ederim. Sizi seviyorum. Iyi ki varsınız. 🎀
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|