Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gaita sonucu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgaita sonucu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
papatyam13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 186
Mesajın Direkt Linki Konu: gaita sonucu
    Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2013 Saat 17:15
hocam 4 yaşında bir oğlum var.dün akşam kaka yaptıktan sonra poposunu silerken mendile sümüksü,balgam gibi ve kanlı bir şey geldi.birkaç ay  önce de olmuştu.arkası gelmeyince çok önemsememiştim.fakat dün tekrar olunca bugün kakasını tahlil ettirdim.
SONUÇ:MAKROSKOPİK GÖRÜNÜM NORMAL
             PARAZİT-PARAZİT YUMURTASI GÖRÜLMEDİ
             PATOLOJİK BULGUYA RASTLANMADI.
1)hocam bir de bu akıntı gelmeden karnının ağrıdığını ve poposunun acıdığını söyledi.bu ağrıların nedeni ne olabilir?
2)ikinci kez olan kanlı sümüksü şeyin nedeni nedir?

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
- üzerinde Pek çok Meyveler Bulunan Bir Dalı, Meyvalar Aşağı Doğru çeker. Meyvasız Bir Dalın Ucu Ise, Servi Ağacı Gibi Havada Olur.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118394
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2013 Saat 19:52
Basit bir enfeksiyon gecirdi veya kalorice yok yuksek gida(yagli-sekerli) yedi.. HICBIR SEY YAPMAYIN.....
Yukarı Dön
papatyam13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 186
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2013 Saat 20:50
hocam sayenizde  çocuklarımız antibiyotik manyağı olmadan büyüyor.sizin de dediğiniz gibi enfeksiyonları daha hafif geçiriyorlar.yeni bebeği olanlara hatta hamilelere bile sizi anlatıyor,tavsiye ediyorum.
ÇOK TEŞEKKÜRLER.İYİ Kİ VARSINIZ.KizBebek
- üzerinde Pek çok Meyveler Bulunan Bir Dalı, Meyvalar Aşağı Doğru çeker. Meyvasız Bir Dalın Ucu Ise, Servi Ağacı Gibi Havada Olur.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.