|
Garip bir durum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
secill ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Kas 2018 Saat 11:29 |
Hocam kızım 28 aylık. Eylül ayının başında ateşlendi 39 derece akabinde burun akıntısı göz akıntısı 2 gün sürdü ilaçsız. 3.gün burun tıkandı ateş yok daha sonra iyileşti dedik ama burun tıkalıydı hala. Serum fizyo coldmix devam ediyorduk. 1hafta sonunda gıcıklı bir öksürük başladı. Gündüz ara ara devam ediyor gece şiddetleniyor. Bazen gündüz şiddetleniyor. Kulaklarını çekmeye kaşımaya başladı 3 gün illiadin damla kullandım. Öksürük hep devam. Coldmix bal limon buhar banyosu serum fizyo sizden okuduğum duyduğum bütün yöntemleridenedim.tonimerbaby sprey aldım bitirdik. Bazen burun akıyor rahatlıyor bikaçgün öksürük yok bazen koşarken oynarken yatarken bir başlıyor atak şeklinde öksürdükçe öksürüyor yarım saat 1 saatsürüyor sonra azalıyor ara ara devam ediyor. Akşam öksüre öksüre istifra etti ilk defa. Burnuna sterimar baby sıktım temizledim bal limon buhar yastığını yükselttim ve 04:40 gibi anca uyuyabildi. Bizim bu inatçı öksürüğümüzün sebebi nedir çok uzun sürdü i. Acaba bir doktor muayenesigerekiyormu? uyurken horlama da var.. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler
Düzenleyen secill - 21 Kas 2018 Saat 11:33 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu anlattiklarinizin TAMAMI, tek bir Grip... Gripler bu sekilde seyr ederler. Eger; yaz olsa idi, bu arazlar daha hafif olurdu. Turkiye'de doktora giderseniz, ya Astim derler yada allerji!!! Uzak durun. Yazilarimi okuyun.. Bilhassa; "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazilarimi iyi okuyun ve ogrenin.. Bu sahtekarlar korku filmlerindeki yaratiklar gibidir. Kac kere yok etseniz bile son sahnede gene mezardan ellerini cikarip, pacanizdan yakalamaya calisirlar.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|