|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
beti ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eki 2007 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
![]() Gönderim Zamanı: 15 Kas 2007 Saat 13:57 |
merhaba benal hanım
umarım iyisinizdir tekrar sizin yardımınıza ihtiyacım var bebeği 16 günlük ve bu seferde gaz problemimiz var sürekli sancılarla uyanıyor uyutmakta zorlanıyorum karnını ısıtmadan uyutamıyorum kakasını normal yapıyor ama sancısı var ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
|
|
![]() |
|
benalbuyukgebiz ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eyl 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1788 |
![]() |
Merhaba...
Bebeklerde gaz sancısı çok normal ve doğaldır. Sıcak uygulkama da doğru bir yöntem. Bu dönemde ilaç, bitki çayı gibi şeyler denenir. Ama faydasızdır. Anneyi rahatlatır o kadar... Sancı bir süre sonra hafifler. 4. aya doğru...
www.istahsizcocuk.com adresinden merak ettiklerinizi okuyabilirsiniz. Sevgiler..
|
|
![]() |
|
beti ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eki 2007 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
![]() |
benal hanım tekrar merhaba
bebğimdeki gaz problemi için çocuk doktorunun tavsiyesi ile zinco natürel gaz giderici damla kullanmaya başladım bu ilacın bebeğime bir zararı olurmu çok fazla sancısı oluyordu bilgilendirirseniz sevinirim
|
|
![]() |
|
benalbuyukgebiz ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eyl 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1788 |
![]() |
Merhaba...
zinco natürel gaz giderici damla hiç bilmiyorum. Zinco diye anılan çinko içeren bir şurup var ama gaz gideren damlayı bilmiyorum. Bebek koliklerine hiç bir ilaç çözüm değildir. Ben hiç yazmam reçeteme. Ilık banyo yaptırın, ılık termofor koyun karnına... Bunlar daha pratik yaklaşımlardır. Bu bir süreçtir. Pek çok bebek yaşar ve 4. aydan sonra çok hafifler. Sevgiler...
|
|
![]() |
|
şeniz ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kas 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 586 |
![]() |
merhaba,
ben de oğlumda 3 ay kolik olayını yaşadım.bebeğiniz 1 aylık olduğunda daha farklı ithal şurup verebilir doktorunuz.ben kullanmıştım.tabi ki tamamen geçirmiyor sadece biraz rahatlatıyor.karnını ve ayaklarını sıcak tutun.mesela sıcak havlu koyabilirsiniz.yediklerinize dikkat edin.ben bir de elma yağı kullandım karnına ve ayaklarının altına sürdüm.bugünler de geçecek.üzülmeyin.bebeğinizi güle güle büyütün.......
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|