Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gdu- genetiği değiştirilmiş uykusuz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgdu- genetiği değiştirilmiş uykusuz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mavielma Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 20
Mesajın Direkt Linki Konu: gdu- genetiği değiştirilmiş uykusuz
    Gönderim Zamanı: 12 Oca 2010 Saat 10:46
Merhaba,
Birkaç haftadır yazmayayım da sorunu kendim çözeyim diye direniyorum ama belki farklı bir yaklaşım getirebilirsiniz diye düşünerek yazmadan duramıyorum daha fazla.

Kızım 5,5 aylık. Geceleri çok huzursuz uyuyor, sürekli sağa sola dönüyor, yüzüstü yatarken poposunu havaya kaldırıyor, bazen kafası ve ayakları yerde bütün vücudu havada öyle yatıyor. Yarım saat ya da 1 saatte 1 uyanıyor.

Doymadığı için olabilir diye düşünüp sürekli emziriyorum ama emince de rahatlamıyor, doktorumuza sordum yatmadan önce mama ver dedi, verdim yine rahatlamadı.

Sizin benzer konulardaki cevaplarınıza bakarak gündüz az uyutturdum yine olmadı.

Gündüz çok rahat ve mutluymuş, annem bakıyor, 300- 400ml süt içiyor, 1 armut yiyor ve 50-100 ml yoğurt yiyor gün içerisinde. ama son zamanlarda iştahı da biraz kaçtı.

işte böyle, uykusundaki bu huzursuzluk neden olabilir bir fikriniz varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler,
Sevgiler.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117900
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Oca 2010 Saat 13:25
Kaksına bakın, cıvık ve altın sarısı ise, bir problem yok. Aç kalıyorsa, Kestane gibi ve sert kakalar yapar.. Tam aksine çok yiyorsa, "yeşil" kakalar yapar. Odası çok sıcak olmasın.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.