Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik Öncesi Dönem
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gebelik testi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konugebelik testi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mrb Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 205
Mesajın Direkt Linki Konu: gebelik testi
    Gönderim Zamanı: 28 Mar 2012 Saat 10:19
merhaba,arkadaslar adetin gecmesıne daha bir hafta varken evde yapılan testlerde var gorulmesı normal mıdır?ıkız gebelıkte belkı bellı olur bu kadar erken dedıler,dogru mudur?yoksa yanlıs mıdır test sonucu?

Düzenleyen yasemin - 28 Mar 2012 Saat 12:33
Yukarı Dön
sedesa Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 256
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mar 2012 Saat 11:07
pozitif mi çıktı:)))))))))

ben 3+4 te test yapmıştım ve çıktı.....  başka kişilerde de duydum...

Yukarı Dön
mrb Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mar 2012 Saat 12:24
evet pozitif gorunuyor:)ama benım hıc bulantım fılan yok.sadece basım agrıyor.3+4 derken?3.hafta 4.günde mı yaptırmıstınız?yanı adetınız gecmeden mı?randevu aldım kan testı ıcın ,ıptal edıldı doktorum hastaymıs,baska dr.da da randevu bulamadım,en ıyısı kendı doktorumun gelecegı gunu beklemek:)
Yukarı Dön
burak7 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 345
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mar 2012 Saat 13:31
Orjinalini yazan: mrb mrb Yazdı:

evet pozitif gorunuyor:)ama benım hıc bulantım fılan yok.sadece basım agrıyor.3+4 derken?3.hafta 4.günde mı yaptırmıstınız?yanı adetınız gecmeden mı?randevu aldım kan testı ıcın ,ıptal edıldı doktorum hastaymıs,baska dr.da da randevu bulamadım,en ıyısı kendı doktorumun gelecegı gunu beklemek:)

bence doğrudur test. çünkü bende adetime tam 5 gün kala idrarda çift çizgiyi görmüştüm, şuan 30 haftalık hamileyim. test büyük ihtimalle doğrudur...
Yukarı Dön
mrb Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mar 2012 Saat 15:50
allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inş. ikiz gebelik mi peki?bu kadar erken ıdrarda bellı olması ıkız olabılır dedıler ama emın degılım.
Yukarı Dön
sedesa Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mar 2012 Saat 20:01
ben 3 hafta 4 günlükken yapmıştım testi evet.... ve çıktı.... geçen hafta kontroldeydim... ikiz falan da değildi .... döllenme günün erkendir o yüzden de hormonların yükselmiştir.... dolayısıyla da testte çıkmıştır... ama sen doktora gitsen de sana kan testi yaptıracaktır... ultrasonda görünmüyor bu kadar erken dönemde genellikle...

hayırlı olsun canım bu arada... istiyor muydun?

Yukarı Dön
mrb Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2012 Saat 12:24
evet istiyordum,çok şükür:) yani buradaki yumurtlama günü hesaplarını fiilan gorunce,bu kadar erken olmuyordur herhalde dedim. demek ki daha erken de olabılıyormus,hayırlısı.Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah. evet ultrasonda görünmedi,kan verdim.bakalım,hayırlısı inş.
Yukarı Dön
sedesa Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2012 Saat 13:13
Orjinalini yazan: mrb mrb Yazdı:

evet istiyordum,çok şükür:) yani buradaki yumurtlama günü hesaplarını fiilan gorunce,bu kadar erken olmuyordur herhalde dedim. demek ki daha erken de olabılıyormus,hayırlısı.Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah. evet ultrasonda görünmedi,kan verdim.bakalım,hayırlısı inş.

Aramıza hoşgeldin o zaman...:))) şu 1-2 haftanın tadını çıkart..... sonra bulantıların başlayabilir.... o zaman dünya bambaşka bir yer oluyor....LOL

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.