Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gece ağzı açık uyuma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

gece ağzı açık uyuma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yldylz54 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yldylz54 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: gece ağzı açık uyuma
    Gönderim Zamanı: 01 Eki 2019 Saat 23:43
  Hocam bu konuyla ilgili yazılarınızı okumadan sorduğum için zamanınızı alıyorum, özür dilerim. Öncelikle nasıl bulacağımı bilemedim.
9 yaşında oğlum 4-5 sene önce geniz ameliyatı oldu yalnız bademciklerini de alacaklardı aldırmadım. Çok horladığı ve uyuyamadığı için aldırmak zorunda kaldım.
İlladini , serumu,ballı limonu çok kullandık geçmedi hocam..Hala gece ağzı hep açık uyuyor dolayısıyla öksürüğü çok oluyor.Dişleri çürüyor. Bununla ilgili ağız yapısının,diş yapısının bozulacağı,yorgun olacağı buna bağlı olarak birçok bozukluğun süregeleceği yazıyordu. Son olarak biraz hareket bile sırtını aşırı terletiyor. Atlet tamamen ıslanıyor.
 Ne yapabilirim hocam ? Çok çok teşekkür ederim.Kolay gelsin.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117396
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eki 2019 Saat 04:59
Ameliyetin ne gibi bir faydasini gordunuz?? 
Yapisal olarak, burun boslugu dar olan cocuklarda, bu tip sikayetleri cok sik gorulur. Hicbir sey yapamazsiniz.
11-12 yaslarinda duzelecek. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.