|
gece ağzı açık uyuma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yldylz54 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Eki 2019 Saat 23:43 |
Hocam bu konuyla ilgili yazılarınızı okumadan sorduğum için zamanınızı alıyorum, özür dilerim. Öncelikle nasıl bulacağımı bilemedim.
9 yaşında oğlum 4-5 sene önce geniz ameliyatı oldu yalnız bademciklerini de alacaklardı aldırmadım. Çok horladığı ve uyuyamadığı için aldırmak zorunda kaldım. İlladini , serumu,ballı limonu çok kullandık geçmedi hocam..Hala gece ağzı hep açık uyuyor dolayısıyla öksürüğü çok oluyor.Dişleri çürüyor. Bununla ilgili ağız yapısının,diş yapısının bozulacağı,yorgun olacağı buna bağlı olarak birçok bozukluğun süregeleceği yazıyordu. Son olarak biraz hareket bile sırtını aşırı terletiyor. Atlet tamamen ıslanıyor. Ne yapabilirim hocam ? Çok çok teşekkür ederim.Kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117396 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ameliyetin ne gibi bir faydasini gordunuz?? Yapisal olarak, burun boslugu dar olan cocuklarda, bu tip sikayetleri cok sik gorulur. Hicbir sey yapamazsiniz. 11-12 yaslarinda duzelecek. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|