Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gece yatarken çorap giydirilmez mi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Gece yatarken çorap giydirilmez mi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Melekaksuu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 57
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Melekaksuu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Gece yatarken çorap giydirilmez mi
    Gönderim Zamanı: 29 Eki 2020 Saat 23:59
Hocam merhaba
Gecmiş konulara baktım bulamadım.gece ustunu surekli acan cocuk ya da bebeklere gece çorap giydirilmez mi? Bu mevzuda cok tepkili olanlar var asla giydirilmeyecegine dair..cok mu zararlı hakikaten.gunduz giydirilen çorap gece nasıl tehlike saçıyor uyumakla baglantısı nedir ben anlamiyorum,bilmediğimden anlamıyorum.siz ne derseniz o benim için
Şimdiden teşekkur ederim

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119271
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2020 Saat 03:22
Yani... Bu kadar sacma bir konu olamaz.. 
Eger; kis mavsimi ise, evde kalorifer, soba calismiyorsa, oda isisi 10- 12 deceden asagi ise, corap da giyersiniz,
 takke de takarsiniz..
AMA... Normal sartlarda ve mevsimlerde, evde baska hic kimse corap giymezken bebege corap giydirmek;
 cehalettir, sacmaliktir. 
Sonuc olarak: Bebegin basi terliyorsa, bir yerde HATA yapiyorsunuz demektir. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Eki 2020 Saat 03:24
Yukarı Dön
Melekaksuu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 57
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Melekaksuu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2020 Saat 07:21
Millet baş terlemesinde degil ki.o corap asla giydirilmezin de hocam
Ben yasamadim ama inanilmaz tepkiler var.yoksa ben kendim nasil giyiniyorsam cocuklarimi da ayni giydiriyorum.terlemelerine musade etmem.
Ben sadece saglik acisindan sakincasini ogrenmek istemistim.kan dolasimini etkiliyor diyen de var bircok hastaliga yol actigini söyleyen de.

Düzenleyen Melekaksuu - 30 Eki 2020 Saat 08:34
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2020 Saat 18:47
Salak bunlar ya!!!! 
1- Kan dolasimini etkilerse, ayaklarda MORARMALAR olur!!  Meslek hayatim boyunca boyle bir durumda 
karsilasmadim. Bu salaklar, her aileyi; Nisantasi, Ulus, Bagdat Caddesi'nde yasiyor zannediyorlar!! 
Evin sadece oturma odasinda soba yanan, yatak odalarinda hicbir isitma tertibati olmayan evlerde yasayan
gariban aileler ne yapacaklar?? 
2- Bir tane ornek versinler! Hangi "hastaliklara" yol aciyormus?? 
Neticede; bu salak doktorlar da, bu salak toplumdan cikiyor!! Baska soze gerek varmi?? 

Yukarı Dön
saliç Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 377
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı saliç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2020 Saat 23:47
Hocam konuyu acan arkadas benimde ne zamandir sormak istedigim soruyu sormus. Gercekten boyle tepkiler var gunduz giydirirsen skntı yok diyorlar ama gece giydirirsen kan dolasimini buyume hormonunu etkiler dahasi ayak ta ve parmakta sekil bozuklugu yapar diyen doktorlar var hocam. Ilk duydugumda bende cok sasirmistim ne yalan soyleyeyim evim kisin cok isinmiyor ben usuyorum kendi yatagimda cocugumada 2 senedir hic cikarmadan corap giydiririm cnku evim yaz kis soguk olur hem yasadigim yerden öturu hemde bodrum kat mecburum ben bile usuyorum. Bir gun evime misafir gldiginde evim icin gulerek resmen iklim degisti senin evde demisti Shocked
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2020 Saat 02:26
Siz; Turk cocuk doktorlarini, bir sey biliyor mu saniyorsunuz? 
Ne diye bu supruntuleri ciddiye aliyorsunuz? 

Ayni salakligi; bebek mamalarinda da yaptilar. Sanki Turkiye'de her bebekli aile milyoner!! 
" -Anne sutu yoksa, (sozum ona) sut yasak, mama verilecek!! "
Ya mama alacak parasi olmayan aileler ne yapacaklar?? O zamanda Turk bebeklerini: sade suya pirinc 
ununa mahkum ediyorlar. Bunlar boyle assagilik, cikarci, sahtekar doktorlardir.. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.