|
Geçmeyen Ağrı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
melek4242 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 May 2017 Konum: karatay Durum: Aktif Değil Puanlar: 143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melek4242
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ağu 2021 Saat 23:22 |
Hocam merhaba,8 aydır bel çevresinde ağrı şikayetim var.Beyin cer.fizik TED.dr lafına gittim,bel fıtığı dediler.ilaclar iğneler hiçbir işe yaramadı.Istanbula gittim fitik ve kas romatizma var dedi bir Dr.6 seans kuru igne tedavisi yaptı.Fitik geçti dedi ama ağrılar bir türlü geçmedi
|
|
![]() |
|
melek4242 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 May 2017 Konum: karatay Durum: Aktif Değil Puanlar: 143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melek4242
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 ay öncede ağrıların fitiktan kaynaklanmafigini öğrendim.6 ay boyunca Dr lar kandırmış beni.Samsunda fizik ted.dr gittim kuru iğneyle geçmediği için başka nedenlerden kaynaklanabilecegini söyledi.Ben 8 ay içinde egzersiz ve yürüyüş yaptım her gün ama yine ağrılar geçmedi.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melek4242
Ağrılarım belin sağ,sol,orta ve kalçamin sağ sol tarafında ağrı,acı ve yanma şeklinde.Bazen geceleri uyutmuyor,sırt aşağıya hiç yatamıyorum,ağrıyan tarafa dönemiyorum.Artik ne yapacağımı şaşırdım böyle bir hastalık var mı hocam ben derdimi Dr lara anlatamıyorum,siz duydunuz mu böyle bir rahatsızlık lütfen bir fikir verin,tedavisi varsa söyleyebilir misiniz?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melek4242
Ağırlar 5 farklı yerde oluyor ama sağ tarafta ağrı varsa sol tarafta ağrı olmuyor,bir tarafta varken diğer tarafta yok yani geziyor ağrı.Dun akşam belimin ortası ağrıyordu bu akşam sol tarafımdan kalcama doğru ağrıyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melek4242
Ayrıca bütün tahlillerim,emar,röntgen de her şey normal temiz çıkıyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melek4242
Psikiyatri Dr da gittim öncesini anlattim,fibromiyalci(kas romtzma)dedi.
Duloxx diye bir ilacı verdi 6 ay kullan dedi,1 aydır kullanıyorum ama ağrılar devam ediyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117982 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Low Back Pain(Alt Bel Ağrısı) olabilir. Genellikle ağır bir yük kaldırdıktan sonra olur.
Sıcak kompres ve sert yatak iyi gelebilir, bir deneyin. Duloxx dan hiçbir fayda görmezsiniz. Hareketsiz kalmayın, hafif yürüşlerle başlayın ve zaman içinde arttırın. Bel hareketleri yapın. Belinizi her yöne harelet ettirin. Hemen 1 günde şifa beklemeyin, sabırlı olun. Bayan iseniz; topuklu ayakkabı giymeyin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Ağu 2021 Saat 10:47 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melek4242
Teşekkür ederim hocam biraz içim rahatladı.Bir sorum daha olacak hocam Samsundaki Dr seker ve sütü hayatından çıkar dedi,alakası var mı hocam?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|