|
Geçmeyen boğaz ağrısı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Selimdamla
Üye
Kayıt Tarihi: 16 Mar 2019 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Selimdamla
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Geçmeyen boğaz ağrısıGönderim Zamanı: 03 Haz 2019 Saat 23:55 |
|
İyi akşamlar Kadir bey 15 gün önce boğaz ve kulak ağrısı başlamıştı bende (yaşım 27) hafif ates ve halsizlik oldu sonrasında gıcık şeklinde öksürükle birlikte daha da kötü oldum kuru öksürük balgamlı hale donustu. 1 hafta sonunda duzelmeyince doktora gittim amoklavin ve nurofen verdi kullandım ancak hala sorunlarım devam ediyor iyileşir gibi oldum ama şuan yine yutkunurken sağ tarafta bogaz ağrısı vR boğazım putur pütür gıcık halinde öksürüğüm var streptokok olabilir mi olsaydı antibiyotik ile geçmez mydi? Ya da başka neden kaynaklı olblr inanın çok rahatsız edici bir durum artık karnım ağrıyor öksürmekten teşekkür ederim simdiden
Düzenleyen Selimdamla - 03 Haz 2019 Saat 23:56 |
|
|
Selimdamla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Haz 2019 Saat 03:56 |
|
Buyuklerde de; Ates+Koku+Pas uclusunu degerlendirerek, Antibiyotik gerekip- gerekmedigine SIZ karar verin. Sakin aptal Turk doktorlarina inanmayin.. Sikayetlerinizin devam etmesi, zaten Gripal oldugunu gosteriyor. Turk doktorlari her bogaz sikayetine Antibiyotik verirler..Bu salaklik onlarda, tutku haline gelmistir. Agri icin; Tantum Verde sprey, gunde:4x1 kullanin.. Aralarda, Strepsil pastil(Honey&Lemon) kullanin.. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|