|
Geçmeyen ishal ve karın ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nuriye ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Şub 2020 Saat 00:36 |
Kadir Bey iyi geceler Oğlum 41 aylık 13,5 kilo ve 95 cm. Geçen ay domuz gribi oldu ve sizin önerilerinizle hiç ilaç kullanmadan 10 günde atlattık. Geçen hafta pazartesi hafif öksürük, salı hafif ateş öksürük burun akıntısı, çarşamba ve perşembe öksürük krizleriyle birlikte kusma ve ateş, cuma hafif öksürükle birlikte tam iyileştik dedim cmartesi ishal başladı. Hala devam eden ishal karın ağrısıyla birlikte gelip gazlı sarı ve su gibi. Bol sıvı veriyorum. Vişne sodayı birtürlü içiremedim. Uyumasında hareketliliğinde sıkıntı yok. Sürekli sıvı verdiğim için yemek konusunda ısrar etmiyorum. Canı istediği zaman yediriyorum. Ama ishal ve karın ağrısından korkmaya başladım. Dr a götürüp gereksiz işlemlerin yapılmasını istemiyorumm. Kadir bey nasıl bir yol izlemeliyim? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dogru yoldasiniz. Aynen devam edin.
Kusmasi olmayan bir cocukta; ASLA su kaybi olmaz, sakin Turk doktorlarinin gazina gelmeyin. |
|
![]() |
|
Nuriye ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey herşey için özellikle çok kıymetli bilgilerinizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Hergün inşallah site çökmemiştir diye dua ediyorum😊 o yüzden bizler ve bizim çocuklarımız için en kısa zamanda kitabınızı dört gözle bekliyorum😍bir başucu kitabı olarak😊
Kadir bey oğlumun sağlık durumu gayet iyi canı istediği herşeyi yiyiyor suyuda çok içiyor ama bu nasıl bir virüs ki yediği en ufak bir lokmada hemen wc ye gidiyoruz. Yemeği yiyiyor 5 dk sonra karın ağrısı ve ardından gökgürültülü sağnak yağışlı sapsarı renkte ishal başlıyor😔 vişne sodayı içirebilsem geçecek eminim ama içiremiyorum. Bu nasıl bir virüs hocam? Çocuğumun bağırsaklrında hiçbirşey bırakmıyor. Çok kıymetli vaktinizi ve değerli bilgilerinizi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim🥰
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Viruslar, hucre icine girip, o hucreye virus imal ettirirler.
Bu yuzden ilac/antibiyotik kullanimi hastaligi daha kotu yapar. Vucut, bagisiklik gelisip, viruslari ve icinde virus olan hucrelerin tamamini yok edince, enfeksiyon gecer AMA; harap olan dokular tamir olana kadar arazlar devam eder. Sabirli olun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|