|
Geçmeyen ishal |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Emineaselalp ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağu 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 126 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emineaselalp
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2024 Saat 00:24 |
Hocam merhaba oğlum 5 yaşında 16.5 kg bundan 1 ay önce ishal oldu ateş kusma yoktu aşırı ishali oluyordu size yazdım ilaç vermedim muz verdim bir de probiyotik Maflor saşe mafloru kullanınca ishali kesiliyordu bırakınca 4 gün iyi gitti vermedim bir şey tekrar ishali başladı yine Maflor verdim ishal 1 haftadır durmuştu yine başladı 3 gün daha verdim mafloru 1 hafta daha kesildi ishali etkisi geçince yine başlıyor ve 3 gündür de vermiyorum hicbisey tekrar başladı ishal neden geçmiyor mafloru dahi vermedim kaç gündür muzla idare etmeye çalışıyorum 1 hafta kesilse yine başlıyor ne yapmalıyım yatarken bile aşırı gazı var gün içinde hep karnı ağrıyor Maflor kullanırsam sadece bağırsak düzene giriyor sürekli kullanmak da istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım kullanmasam da sulu ishalden kurtulamıyorum boyun lenf bezleri şişti geçmiyor 4 aydır takipteyiz aksi bi durum olabilir mi korkuyorum gece terlemesi var ama hareketli bi çocuk hiperaktif bile neden karnı ağrıyor ve ishali geçmiyor karın içinde lenf olabilir mi buna sebep veren
Düzenleyen Emineaselalp - 04 Eyl 2024 Saat 01:12 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118532 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
İshallerde asla Probiyotik KULLANMAYIN! Barsaklarda zaten bakteri fazlası var!
Niye yazılarımı TAM okumazsınız ki!
|
|
![]() |
|
Emineaselalp ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağu 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 126 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emineaselalp
Yazılarınızı okudum hocam ama sulu ishal geçmek bilmiyor çocuğun alerjisi veya başka bi durum olabilir mi beklemeli miyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118532 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hiçbir allerji; ishal yapmaz. Türk doktorlarının gazına gelmeyin. Verdiğiniz BÜTÜN ilaçları, Probiyotikleri kesin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|