|
Geçmeyen kulak ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ZGA ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mar 2022 Saat 09:09 |
Merhaba Kadir Hocam; 4,5 yaşında kızım salı gecesi kulak ağrısı ile uyandı.Acile götürdüm. Antibiyotik, dolvem ve kulak içi damla verdi. Dolven dışında hiç birini kullanmadım.Hafif kızarık olduğunu söyledi. 3 gün illiadin kullandım . Ara verdim geçmişti. Bu sabah ağlayarak uyandı kafasını omzuna yaslayıp kulağını sıkıştırarak duruyor. Ağrısı çok. Antibiyotik vermelimiyim ? İliadine tekrar başladım. Sadece ağrıyan kulak tarafındaki burun deliğine sıkmam yeterli mi? Başka ilaç ne kullanabilirim? Kulak içi damlaları kullanmalı mıyım? Siz bactrim diye bir ilaçtan bahsetmişsiniz. Onu mu kullanmalıyım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118380 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, SAKIN, agriyan kulaga damla yapmayin!!
Bu sahtekarlik, '70'li yillardan evvel cok populerdi. Binlerce cocuk, ileri yaslarda, mikrosirurjik ameliyatlarla kulak zari ameliyatlari gecirdi. Bu sahtekarlik ayyuka cikinca ve NAMUSLU KBB doktorlari cogunluga erisince bu sahtekarlik yok olmustu. Son 10-15 seneden beri hukumetin, sozum ona,"Muhtesem" Saglik reformlari sayesinde, sahtekar, dolandirici ve ahlaksiz KBB doktorlari gene cogunluga erisince, bu eski sahtekarlik gene hortladi. Boyle assagilik sahtekar doktorlari gordugunuzde, bunlari etrafiniza anlatin. Tek basina benim gayretim ile bu sahtekarlik bitmez.. SADECE; Iliadin DAMLA, 5 gun gunde:2x2'ser damla her iki burun deliklerine damlatin. SAKIN baska ilac/antibiyotik kullanmayin. Kulak agrisi+ Ates olursa; Iliadin damla yaninda Bactrim kullanin. SAKIN bu tip doktorlara itibar etmeyin, inanmayin. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam . Kulağı bu gün sarı akıntı yapmaya başladı. Endişelenmeli miyim. Bactrime hemen başlamalımıyım .Ağrısı epey var.Bactrim dozu kaç olmalı. 16 kg kızım. Teşekkür ederim. Allah razı olsun sizden.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118380 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
5 gun:
Iliadin damla, gunde:2x2'ser damla anlattigim gibi damlatin. Bactrim surup, Gunde:2x15 olcek verin. Akintiyi sadece nemli bir mendil(yuvalet kagidi) ile silin. Sakin bir sey damlatmayin.
|
|
![]() |
|
Hocam tekrar merhaba. Kızımın kulak ağrısı 3. Kez tekrar ediyor bugün doktora götürdüğümde KBB uzmanı yabancı bir cisim olduğunu söyledi Zara yapışık dedi. Ben de kreşte kumla oynuyorlar kum olabilir mi dedim . Bize kulak içine damlatmak üzere gliserin verdi. Ve bir de illiadin kullandığımı söyleyince 5 günden sonra kullanmayın ben size 1 aylık burun damlası vereceğim dedi. Pazartesi tekrar göreyim diye ekledi. Gliserin damlatmalı mıyım? Kulaktaki çöp nasıl gider? Çocukta ağrıyor diyor. Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kulak yolundan salgilanan "Kulak kiri", boyle yabanci cisimlere yapisarak disari atar. Bir sey damlatmayin.
Sadece Iliadin damla kullanin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Mar 2022 Saat 18:50 |
|
![]() |
|
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
Hocam Merhabalar kulak ağrısı ve ateş 13 yaşındaki kizimda da oldu bir hafta önce ben sizden öğrendiğim kadariyla iliafin yaptim 3. gün kulak ağrısı gecti ateste 3. gün geçti ama bactrim vermedim yanlış mi yaptım cok sizlandi ama biraz dayan kizim iliadin ile gececek dedik bur dahakinie ates varsa hemen bactrim baslamalı mıyiz birde o olaydan sonra az duyuyor hocam o duzelir mi sağolun
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kulak agrisi+Ates olursa;
Kulak agrisi+Akinti olursa; Iliadin +Bactrim kullanin. Her sey kendiliginden duzelir. (Damla yapilmadigi surece)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|