Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Geçmeyen kulak ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Geçmeyen kulak ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ZGA Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 41
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ZGA Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Geçmeyen kulak ağrısı
    Gönderim Zamanı: 13 Mar 2022 Saat 09:09
Merhaba Kadir Hocam; 4,5 yaşında kızım salı gecesi kulak ağrısı ile uyandı.Acile götürdüm. Antibiyotik, dolvem ve kulak içi damla verdi. Dolven dışında hiç birini kullanmadım.Hafif kızarık olduğunu söyledi. 3 gün illiadin kullandım . Ara verdim geçmişti. Bu sabah ağlayarak uyandı kafasını omzuna yaslayıp kulağını sıkıştırarak duruyor. Ağrısı çok. Antibiyotik vermelimiyim ? İliadine tekrar başladım. Sadece ağrıyan kulak tarafındaki burun deliğine sıkmam yeterli mi? Başka ilaç ne kullanabilirim? Kulak içi damlaları kullanmalı mıyım? Siz bactrim diye bir ilaçtan bahsetmişsiniz. Onu mu kullanmalıyım?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118380
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2022 Saat 18:23
SAKIN, SAKIN, agriyan kulaga damla yapmayin!! 
Bu sahtekarlik, '70'li yillardan evvel cok populerdi. Binlerce cocuk, ileri yaslarda, mikrosirurjik ameliyatlarla 
kulak zari ameliyatlari gecirdi. Bu sahtekarlik ayyuka cikinca ve NAMUSLU KBB doktorlari cogunluga erisince
bu sahtekarlik yok olmustu.
Son 10-15 seneden beri hukumetin, sozum ona,"Muhtesem" Saglik reformlari sayesinde, sahtekar, dolandirici 
ve ahlaksiz KBB doktorlari gene cogunluga erisince, bu eski sahtekarlik gene hortladi.
Boyle assagilik sahtekar doktorlari gordugunuzde, bunlari etrafiniza anlatin. Tek basina benim gayretim 
ile bu sahtekarlik bitmez..

SADECE; Iliadin DAMLA, 5 gun gunde:2x2'ser damla her iki burun deliklerine damlatin. 
SAKIN baska ilac/antibiyotik kullanmayin. 
Kulak agrisi+ Ates olursa; Iliadin damla yaninda Bactrim  kullanin. 
SAKIN bu tip doktorlara itibar etmeyin, inanmayin. 

Yukarı Dön
ZGA Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ZGA Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2022 Saat 19:02
Teşekkür ederim hocam . Kulağı bu gün sarı akıntı yapmaya başladı. Endişelenmeli miyim. Bactrime hemen başlamalımıyım .Ağrısı epey var.Bactrim dozu kaç olmalı. 16 kg kızım. Teşekkür ederim. Allah razı olsun sizden.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2022 Saat 21:13
5 gun:
Iliadin damla, gunde:2x2'ser damla anlattigim gibi damlatin. 
Bactrim surup, Gunde:2x15 olcek verin. 
Akintiyi sadece nemli bir mendil(yuvalet kagidi) ile silin. Sakin bir sey damlatmayin. 
Yukarı Dön
ZGA Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ZGA Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mar 2022 Saat 17:32
Hocam tekrar merhaba. Kızımın kulak ağrısı 3. Kez tekrar ediyor bugün doktora götürdüğümde KBB uzmanı yabancı bir cisim olduğunu söyledi Zara yapışık dedi. Ben de kreşte kumla oynuyorlar kum olabilir mi dedim . Bize kulak içine damlatmak üzere gliserin verdi. Ve bir de illiadin kullandığımı söyleyince 5 günden sonra kullanmayın ben size 1 aylık burun damlası vereceğim dedi. Pazartesi tekrar göreyim diye ekledi. Gliserin damlatmalı mıyım? Kulaktaki çöp nasıl gider? Çocukta ağrıyor diyor. Teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mar 2022 Saat 18:50
Kulak yolundan salgilanan "Kulak kiri", boyle yabanci cisimlere yapisarak disari atar. Bir sey damlatmayin.

Sadece Iliadin damla kullanin.  

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Mar 2022 Saat 18:50
Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1684
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı febaa2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mar 2022 Saat 07:24
Hocam Merhabalar kulak ağrısı ve ateş 13 yaşındaki kizimda da oldu bir hafta önce ben sizden öğrendiğim kadariyla iliafin yaptim 3. gün kulak ağrısı gecti ateste 3. gün geçti ama bactrim vermedim yanlış mi yaptım cok sizlandi ama biraz dayan kizim iliadin ile gececek dedik bur dahakinie ates varsa hemen bactrim baslamalı mıyiz birde o olaydan sonra az duyuyor hocam o duzelir mi sağolun 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mar 2022 Saat 17:57
Kulak agrisi+Ates olursa;
Kulak agrisi+Akinti olursa; Iliadin +Bactrim kullanin. 
Her sey kendiliginden duzelir. (Damla yapilmadigi surece)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.