Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Geçmeyen kusma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Geçmeyen kusma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Esra003400 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 84
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Esra003400 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Geçmeyen kusma
    Gönderim Zamanı: 15 Haz 2021 Saat 11:36
Merhaba hocam yaklaşık 3 haftadır sabah uyandığımda başlayıp ikindi vaktine kadar devam eden kusmalarım var tıpkı hamilelikteki gibi gözümü açtığımda lavabodayım. Su içsem bile çıkarıyorum. Gitmediğim doktor kalmadı. Önce Vertigo dediler sonra betaserc işe yaramayınca ve baş dönmesi olmayınca Vertigo değil dediler. Beyin emarı, karın ultrasonu, endoskopide bir şey çıkmadı sadece eritematöz antral gastrit var dediler. Famodin, dramamine, tranko buskas, zofer ilk günler fayda etti sonra arada 3-4 gün çok iyi olduğum ilaç almadığım halde normal yaşantıma döndüğüm bir dönem oldu ama 3 gündür sabah kusmasıyla yine başladım. Serumla verildiği zaman da hatta diazem verildiği zaman bile 8 saat kadar işe yaradı. Nöroloji, KBB, gastroenteroloji, kadın doğum, enfeksiyon hastalıkları uzmanı, dahiliye hepsi gördü hocam ben artık hayattan soğudum aç geziyorum ilaçlar artık kusmayı engellemiyor. Sadece akşam olduğunda yatağa yattığımda birazcık bir şey atıştırmak içimden geliyor onun dışında kesinlikle iştahım yok ve suyu bile çıkarıyorum. Neden olabilir bana yol gösterebilir misiniz? 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118694
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2021 Saat 13:10
Bir "Meslek hastalığı" ve ona bağlı bir zehirlenme olabilir. Ne iş yapıyorsunuz?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.