|
Gecmeyen oksuruk |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
emerlike ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Kas 2018 Saat 06:33 |
Hocam iyi gunler oglum yaklasik bir aydir oksuruyor serum fiz cold mix balli likonla idare ettik bu zaman kadar. Bazen gece oksurdu bazen gunduz ama iki uc gundur artik baya yipratmaya basladi. Su an yanimda uyuyo neres sayisi cogaldi az az sik sik nefes aliyo ve nefes verirken icerden ses geliyo tiz bi ses. Ne uapalim gidelim mi doktora cigerlerini dinletesek mi.. cok rahatsiz iki uc gundur
|
|
![]() |
|
emerlike ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam gun boyu dinledim oksuruk daha oncekine gore az ama icerden nefes gerirken cizz cizz ses gleiyo ne cok sik kesik kesik
Nefes aliyo |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gripal enfeksiyonlar; zaten 2-3 hafta surerler.. Aynen devam edin..
|
|
![]() |
|
Hocam eski maillerinizi epey okudum konuyla ilgili..islik var nefes verirken..4 yasinda. Dakikada 50 nedef aliyor.. burnunu kapattim ses devam gibi..ama su an mesela oyun oynuyo sanki merdiven cikip gelmis gibi soluk soluga oynuyo konusskende dinleniyo falan..bricanyl nefes acar perebron oksurtur demissiniz.. yarin doktora goturecegim kesin ventolinli hava verecek aldirmamaya calisacigm..kan tahlili yaptirip wbc degerine gore eve gelmemiz gerekiyor degil mi.. bricanyl verirse kullanayim mi.. cok tskler.. film istersede cektirmeyecegim
Düzenleyen emerlike - 04 Kas 2018 Saat 23:52 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bricanyl, siz bile baslayabilirsiniz.. SAKIN; Film cektirmeyin, Ilac verilirse, bana sormadan kullanmayin.
|
|
![]() |
|
Hocam simdi ciktik tabiki film istedi kacamadik..bronsit agirlikli pnomoni baslangici dedi bricanyl astafen novosef ve prednol igne karisimi dedi..gec kalirsaniz daha kotu olur dedi..cocuk halsiz..bronsit ilerlemis yarim saat icinde igneleri yaotirin dedi..pnomoni basliyo dedi..ne yapalim hocam..
|
|
![]() |
|
Atesi yok ama dedim..erken geldiginiz icin yok dedi iki gune baslar. Cigerleri göz göz olmus yayilior dedi.. bi anne en fazla bu kadar korkutulur heralde.... ailece gorustuguymuz bi doktor oldugu icin fazla itirazda edemedim soruda soramadim..takdir edersiniz ki meslektaslariniz hic bi zaman cok soran hasta ve hsta yakinlarini sevmezler..nefes hala dakikada 50 istah yok burun kanatlari acilip kapaniyo..halsiz yatiyo..igneleri aldim ama yaptirmadim sizi bekliyorum...ventolin ve turevleri kadar zararli degilse yaptirayimmi oglum bildiginiz surunuyo...
Düzenleyen emerlike - 05 Kas 2018 Saat 11:01 |
|
![]() |
|
Hocam nefes sayisi arada oksuruklerle bolundu ama 60 oldu nefes alamiyorum diye aglamaya bagirmaya basladi ben siz okuyana kadar prednol ve novosef karisim demisti onu bi doz yaptiriyim siz yazinca tekrar konusuruZ..
Ates yok cok olmasasa yiyo biseyler zaturre degil sanki ama bu nefes alamama burun kanatlarinin acilip kapanmasi kesik kesik konusma gogsun inip cikmasi ne is anlamadim.. Düzenleyen emerlike - 05 Kas 2018 Saat 12:32 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|