|
geçmeyen öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selcen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2014 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ara 2020 Saat 20:47 |
Hocam merhaba. Ben radyoloji teknikeriyim. 2 aya yakındır geçmeyen balgamlı öksürüğüm var. thorax bt, akciğer röntgeni temiz
kan değerlerimde problem yok. Pcr negatf. sürekli olan geniz akıntım, balgamlı öksürüğüm, öksürürken yogun bir koku ve sabaha karşı nefes darlığım var. bana ne önerirsiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119079 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sinuzit olabilir.
1- 5 gun Iliadin DAMLA, gunde:2x4 damla her iki burun deliklerine damlatin. Damlatirken, sirt ustu yatin ve her bir tarafa damlattiktan sonra, basinizi o tarafa cevirip, 1-2 dakika bekleyin. 2- Aksamlari bas ucuna; 2 damla ColdMix damlatin. |
|
![]() |
|
selcen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2014 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam tekrardan merhaba. iliadin pek işe yaramadı. sabahları hala boğulur gibi uyanıyorum. yogun öksürük ve balgam devam ediyor.
başka ne yapabilirim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119079 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yastiginizi yukseltin. ColdMix kullandiniz mi?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kullanıyorum hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|