|
Geçmeyen ses çatallanması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
orhantugba ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Kas 2018 Saat 00:51 |
Hocamm kızım hapşırıkla başlayan burun akıntısıyla devam eden sanırım üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdi şuan akıntı koyulasti fakat genişe de indi geniz akıntısı var ve sesi kalın ve çatallı 4 gündür düzelmesi sesi ne kullanıyim hocam sprey olarak damla olarak?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sicak su Buhari uygulayin.. Yasini yazmadiginiz icin, ilac soyleyemem…
|
|
![]() |
|
orhantugba ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
5.5 yaşında hocam kusura bakmayın unutmusum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Hocam birde derin nefes cekme olayımız vardı siz kafası bozulmuş dertlesin demiştiniz konuştum ama kayda değer bisey söylemedi ve halen devam ediyor bu durum üzerine düşmüyorum görmemezlikten geliyorum ama yinede yapıyor şöyle derin bir çekip bırakıyor 10 dakika da bir ... Hocam bu nefes darlığını işaret etmiyor degilmi uyurken sorun yok gayet ritmik nefes alıyor... endiselenmelimiyim hocam acaba nefes darlığımi siye çok kafaya takiyorum ☹☹☹
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Yaş 5.5 .... boy 116 cm... kilo 19 ... Hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tantum Verde sprey kullanin.. acele etmeyin. Grip ile ilgili yazilarimi okuyun. Ic cekmesi: sinirsel, nefes darligi ile HIC, ama HIC alakasi yok.. Ilerde bir vakit kokusu cikar!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Allahım sizi başımızdan eksik etmesin hocam 🤗🤗🤗 sayenizde doğruları buldum ...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|