Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - geğreği batarmışş !!!!!!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgeğreği batarmışş !!!!!!!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sarp Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 89
Mesajın Direkt Linki Konu: geğreği batarmışş !!!!!!!
    Gönderim Zamanı: 02 Şub 2009 Saat 17:25
doktor bey oğlum 3 subat ta 5. ayına giriyor.ben 3-4 gün önce oturttum ve olanlar oldu evde gerginlik huzursuzluk çıktı.kayınvalidem geğreği batar diye bizi bezdirdi ikide bir geğreği batar ayaklarının üstüne dikiltmeyin oturtmayın.bebeğim 2 bezine ard arda kakasını yaptı işte ben dedim geğreği battı ishal oldu çocuk dedi yüz üstü yatırdı ve poposunu ovaladı.ya nedir bu büyüklerden çektiğimiz herseyi onlar biliyo lütfen birkez daha bu konulara açıklık getirin herkes bilinçlensin.ben sizin yazınızda geğrek diye bir organ olmadığını okudum ama kimseye anlatamıyorum bir kaç kere yanlış yaptığı bişeyi uyarsam bilmiş gelin oluveriyoruz küsüyor bebeği sevmiyor napacağımı sasırdım.oğlumla istediğim gibi ilgilenemiyorum.sinirli bir insan haline geldim.o emmez artık ver, bugünde göğüslerin boşş yok yok bu çocuk aç aç şerbet verelim bebeğimin gazı var ağlıyor aç diye tutturuyor nasıl başa çıkacağiz doktor bey bunlarla ayrıca herseyi yedirmeye çalışıyorlar vede sey bebeğim aynayla çok güzel oynadı güldü konustu hosuma gitti o çocuk delirecek kafayı yiyecek diye tutturdu sinirlendi bende aldırış etmedim kafayı neden yiyor ne alaka doktor bey yoruldum artıııkk
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117112
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Şub 2009 Saat 18:16
Ayna hadisesi enteresan... Eskiden aynaların arkasındaki "sır"denilen yansıtıcı boya hakikaten sırdı, ve sadece Venedikte yapılırdı. Bu sebeple çok pahalı olduğu için çoluk çocuk, oynarken kırmasınlar diye yaşlılar bu yalanları uydurmuşlardır. Demekki sizin "saftorikler" buna inanmışlar..Eskiler hakkında eski maillerde daha çok sizi güldürecek konular var, onları okuyun. Kesin sizinkiler, "Rayma" denilen enayi bileziklerinden de takmışlardır  :o)
Yukarı Dön
sarp Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 89
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Şub 2009 Saat 20:23
Big%20smile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.