Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Uzman Pedagog Nilçin Doyran Bengisu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gelecek planları..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgelecek planları..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
humeyram Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 575
Mesajın Direkt Linki Konu: gelecek planları..
    Gönderim Zamanı: 21 Mar 2011 Saat 13:15
merhabalar oncelıkle hosgeldınız aramıza..benim 1.sınıfa giden bir kızım var..kızım şimdiden gelecegını planlamış..galatasaray lisesine gidecek üniversite okuyacak şef ahçı ve pasta tasarımcısı olacak kendi işini kuracak 5 sene bizle yaşayıp 28 yaşında evlenecekmiş..bunu takıntı haline getırmıs ve surelı buna yogunlasmıs degil..ama soruldugunda ve konu acıldıgında hep aynı seylerı soyluyor.

bu yasta cocukların geleceğını planlaması dogrumu?onerilerinizi ve fikirlerinizi merakla bekliroum.
Yukarı Dön
Nilçin DoyranBengisu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 193
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mar 2011 Saat 22:48
Merhabalar,
Çok ciddiye almayın, dinlerken eleştirmeyin ya da desteklemeyin de. Muhakkak çevresinde bu ideallere benzeyen birileri modal alıyrdur. Çevreden onaylandıkça ya da dinlendikçe giderek daha da sabitleşir. Merak edilecek bir durum değil daha çok meslek değiştirecek, fikirleri değişecek. Sevgiler
Yukarı Dön
humeyram Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 575
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mar 2011 Saat 22:56
dedıgınız gıbı yapıyorum aama aslında sunu sormak ıstedım.cocuklarımıza hayatlarını sekıllendırmelerı ıcın hedefler koymanın yası varmı?erkenmı..ben cok kokuyorum buyudukce yanlıs secımler yapar kafasında bısey olmazsa dıye..
Yukarı Dön
Nilçin DoyranBengisu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 193
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mar 2011 Saat 23:34
Merhabalar,
Çocuklarımızın hayal kurmaları, model aldıkları kişiler gibi olmaya çalışmaları ya da belirli hederfler doğrultusunda ilerlemeleri tabii istenilen bir durumdur. Fakat bu her çocuğun olgunluğuna göre değişir, bu konular için ergenlik dönemleri daha da gerçekleri yansıtan durumlardır. Onun için ergenlik döneminde iyi ve doğru rol modellere ve yaşamlara ihtiyaç vardır.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.