Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gelişim beslenme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgelişim beslenme

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sevgin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 10 Ağu 2009
Konum: izmir
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7
Mesajın Direkt Linki Konu: gelişim beslenme
    Gönderim Zamanı: 30 Eyl 2010 Saat 16:27
hocam oğlum 18 aylık. 11 kilo 80 cm. baş çevresi 47 cm.  gelişimini değerlendirirmisiniz.
ayrıca beslenme sorunumuz var. kesinlikle birşey yemeyi reddediyor. birlikte masaya oturuyoruz. onun sevdiği şeyleri  yapıyorum. önüne kaşık çatal koyuyorum. bütün oyunları yapıyorum. kendi haline bırakıyorum.döke saça yesin diye.ama banamısın demiyor. evde yerlere yemekler bırakıyorum:) görürde ağzına atrmı diye ama güç savaşa döndü artık bu sorun. ama meyveyi itirazsız yiyor. meyve görünce ağlamaya başlıyor. sipraktin kullandık, balık yağı, çinko kullandık ama olmuyor.
 
böyleolunca sabahları sütüne bir tane haşlanmış yumurta,4-5 büskivi,biraz peynir, muz koyarak biberonla uyurken içiriyorum. eğer uyanırsa yemiyor çünkü. öğlen uykusuna yatmadan 4-5 kaşık çorbayı(et yada tavuk suyuyla hazırlanmış) zorla içiriyorum. içmezse aç yatıyor. karnının gurultusunu duyuyorum. bazen uykusunda süt büskivi içiriyoum yine. akşam meyvesini yiyor. gece boyuncada iki biberon süt içiyor. yani süt ve meyveyle ayakta kalıyoruz.  artık bende çok yoruldum. bu daha ne kadar sürecek böyle.
\*doruk bebek*\
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118311
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Eki 2010 Saat 14:21
Eski maillere bakın. Çok anlattım..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.