|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
canss ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nis 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Eki 2015 Saat 01:09 |
Hocam Merhaba ,
50 aylık kızım 2 ay evvel emmeyi bıraktı ilk iki sene de sizi kendime rehber edinerek sadece anne aütü vermiştim iyikide mule yapmışım. Kızım şu an 108cm 18 kilo ilk sorum gelişimini değerlendirmeniz Hocam , ikinci sorum ise beslenmesi ile alakalı. Yine tavsiyenizşe günde en az 500-600 ml süt veye süt ürünü almasına dikkat ediyorum aslında benden içtiği haricinde hiç süt içmedi desem yeridir içmiyor bende hiç ısrarcı olmadım yogurt peynir dondurma falan gibi yediriyorum bu miktarları arttırmalı mıyım artık büyüdüğü için; yoksa hala boyle devam mı etmeliyim? aynı sekilde günde en az 2 köfteye denk gelecek kadar et yediriyorum bu miktarı da arttırmalı yada devam mı etmeliyim? onun dısında meyva karbonhidrat falan zaten alıyor baska ozellikle yedirmem gerekenler var mıdır Hocam? Birde Hocam emerken hiç ilaç kullanmadım yani hastalık nedir bilmedim desem yeridir simdi emmeden gececek ilk kış açıkçası korkuyorum hastalıklara karsı sanki savunmasız hissediyorum oyle midir Hocam? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Gelismesini, ilk sayfadaki; "Boy-Kilo" cetvelinden takip edin.
2- Beslenmesi iyi. 3- Sadece Gripal (viral) hastaliklari gecirir.. Ates ile ilgili 3 makaleyi ve bagisiklik ile ilgili makalelerimi okuyun. |
|
![]() |
|
canss ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nis 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Saolun Hocam
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|