|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DERYABENCE ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Tem 2013 Konum: corum Durum: Aktif Değil Puanlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DERYABENCE
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Haz 2014 Saat 14:30 |
Kadir hocam oğlum 18 aylik 83 cm kilo 10.5.
Oğlum 12 aylıkken 78 cm10.5 kiloydu. Kilosu nda hiç artış yok. Aşırı derecede istahsiz bir bebek oyun oynatarak yemek yedirmezsem ağzına bir lokma birsey almak istemiyor. Bugün doktora gittik ve oğlumun zayıf olduğunu söyledi. çocuğumu çok istahsiz olduğunu söyledim test yapıldı ve hgb değeri11.3 cıktı. Bunun üzerine bize ferrozinc surup verdi. Sizin yazilarinizdan öğrendiğim kadariyla bu değer düşük değil. Bende ilacı almadım. Fakat bu istahsizligin a çözüm bulamadım sipraktin kullanıyorum birkaç gün iyi oluyor sonra yine eskiye dönüyoruz. Sizden ricam oğlumun gelişimi değerlendirebilirsiniz? Birde çocuklarda balık yağının iştah açtığını söylüyorlar bu konudaki fikrinizi öğrenebilirmiyim? Şimdiden teşekkürler. ...
|
|
Derya
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118683 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Balik yagi; istah filan acmaz.
3cm boy FAZLALIGIvar, ama: kilosu700gram eksik. Arada bir Sipraktin (Kisa sureli) kullanin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|