|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ayşegül ![]() Moderatör ![]() Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :)))) Kayıt Tarihi: 28 Mar 2009 Konum: o şimdi okulda Durum: Aktif Değil Puanlar: 4966 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Tem 2014 Saat 00:48 |
Kadir Bey kızım 5,5 aylık kilosu 6400 boyu 62,5 sadece anne sütü alıyor bir kaç gün önceki kontrolde doktorumuz zayıf kalmış sütün yetmiyor 3 saatte bir 90 ml mama ver dedi ama kızım mamayı kesinlikle yemiyor biberon almıyor kaşıkla denedim ağlama kriziyle mamayı istemiyor sadece emmek istiyor.kızım gerçekten zayıf mı? Mama yerine sadece kutu sütü versem olurmu? Birde evde yaptığım Çorbalardan tatsın diye veriyorum onları yiyor sakıncası olur mu? Şimdiden teşekkür ederim.
|
|
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :)))) |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119225 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oyle "cafcafli" isimlerle satilan sutlere para harcamayin, siradan "kutu sutleri" pekala isinizi gorur.
Corba ve diger gidalar; 6. Aydan sonra.... |
|
![]() |
|
afet ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 68 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kadir bey benim ufaklıklara ( 2 yasinda kizim ve 5 yasinda oglum)sade kutu sutlerini ballı şekerli vs. Bir sürü şey denedim içmiyorlar. Bir tek nestlenin 200 ml.lik çikolatalı sütünü içiyorlar. Çocuk Dr. Lari alerji yapar hiç içime daha iyi diyorlar.bende hiç icmemelerinden daha iyi diyorum.siz ne dersiniz?
Düzenleyen afet - 19 Tem 2014 Saat 23:30 |
|
EvliMutluÇocuklu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119225 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allerji filan yapmaz, icsinlerde, HANGISINI begeniyorlarsa , onu icsinler..
Ben bu Turk Cocuk doktorlarini anlamis degilim.... Sanki bir tek kendileri akilli, butun dunya cahil!!! Ama Allahtan kimse bunlari ciddiye almiyor.. Bir tanesi kalkar, Toprak ile yogurt mayalayin der, oburu, pastorize sutler zararli der, oburu; Hamileler; seker yukleme testi yaptirmasin der.. Hangi birini sayayim... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|