|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Durucuk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eyl 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 76 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kas 2014 Saat 17:57 |
Kadir Bey merhaba Eski hastalarnızdan Durunun annesiyim şimdi ikinci kızım oldu onunla ilgili soru sormak istiyorum. 13/07/2014 dogumlu 3580 kilo 51 cm boy ve 34 bas cevresi idi 1.ay 4760kg 56cm boy 37.5 bas cevresi 2.ay 5370kg 60cm boy 39 bas cevresi 3.ay 5800kg 62.5cm boy 40.5 bas cevresi 4.ay 6160kg 64cm boy 41 bas cevresi Bu durumda doktorumuz diyor ki kilo alımı az ondan dolayı mama ya da patates havuc baslat dedi. Bende mamaya hayır dedim ama ek gıda da istemiyorum. Acaba sizce gelişimi nasıl? Ek godaya baslamalı mıyım? Kilo haric hersey yolunda iken neden ek birseyler olsun diyorum. Birde bu ay bas cevresi az buyumus sıkıntı mı? Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118702 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dogru, ilk aylardaki gibi guzel kilo almasi, her ay azalmis. Su anda;200gram eksigi var.
SAKIN; Bu ayda, patates, havuc gibi (bu ay icin) cok luzumsuz gidalaria baslamayin..Artik, mamaya da ihtiyaciniz yok. Ilaveten; "Kutu sutlerinden baslayin, Anne sutlerinin ustune, ne kadar alabilirse, o kadar verin. Bas cevresinde bir anormallik yok, ilk bastan beri olan 2-3mm lik kucukluk devam ediyor... Normal sinirlar icinde... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|