|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zeynep.ipek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2010 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 260 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynep.ipek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Tem 2015 Saat 14:13 |
İyi tatiller hocam,
hocam 29 kasımda 4 kg 53 cm doğan oğluma 7.ayında kahvaltı başladım.çalıştığım için kahvalt + sağdığım sütler ve ikindide meyve püresi saat 16 dan sonrada beni emmeye devam ediyor. ben benim sütüm haricinde başka bir mama veya kutu sütü vermedim ,lk 6 ayda sadece anne sütü aldı ama iki aydır az kilo aldı gibi sizce ben yanlış mı yapıyorum 1 haziranda 8940 gr idi .bugün 9500 gr. iki ayda 550 gr almış. akşamları hiç ağlamayınca ben doyuyor diye düşünüp anne sütünün dışında bişey düşünmedim ama akşam öğününe sütlü muhallebi eklesem mi.2 ay için 500 gr çok az değil mi. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118971 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Daha ne olsun!!!!!! 1 kilo fazlasi var!!!
Boyle giderse, obez olur. Yavaslamasi sart. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|