|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kimyaci58 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kimyaci58
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ara 2014 Saat 12:28 |
Hocam merhaba kızımın yaklaşık 2aydir sik sik tekrarlayan Vural enfeksiyonlari,gribi ve açılmayan burnu için bir KBB cuye görünmesini önerdiler.antibiyotik ve soğuk algınlığı ilaçları vermeyip serum fizyolojik le temizleyip arasirafa iluadun kullanmıştır bu arada.Dr bugün boğazına baktı ve burun filmi çekti.alışkın olduğumuz şekilde antibiyotik,...cold ya,di bunları zaten kullanmiycam ama ekstra önce ait çiğneme tableti,alores,nazofux sprey yazıp geniz eti çok büyümüş bu çocuk burnundan nefes alamaz boğazı çok sik şişer dedi.ben size sormadan birşey kullanmak istemiyorum.fikriniz nedir hangisini kullanabiliriz çok sağolsun şimdiden....
|
|
![]() |
|
kimyaci58 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kimyaci58
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çiğneme tabletini yanlış yazmıştım onceair olacaktı hocam...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117270 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN: Hicbirini kullanmayin...
Dogrudan; SAHTEKARLIGIN; 2. SAFHASI ile baslamis... SAHTEKARLIGIN 3. SAFHASINDA, Hastanelik olursunuz. Bu konu ile ilgil yazilarimi okuyun... Akli sira sizi ilaclarla biktirip, Ameliyata razi edecek... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kimyaci58
Çok tesekkur ederim hocam aslında bende bunları soyleyeceginizi tahmin etmeme rağmen bu kadar ilaçtan belki bir tanesi ise yariyordur diye düşündüm.kızım aylardır o kadar perişan ki iste bir umut bir poşet ise taramaz ilaçla geldik eve..3gun iliadin arkasından 1hafta serum fizyolojik ten sonra konuşalım demissiniz biz bunları uyguladıkları bunu.birde iliadini ne kadar sure aralıksız kullanabiliriz ne kadar ara verip baslamaliyiz spreye.malum bizimki biraz uzun surdu...herşey için çok teşekkürler...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117270 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Iliadin'i 1 gun bile ara verseniz tekrar kullanabilirsiniz.. Eski mailleri okuyun...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|