|
Geniz eti büyümesi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Alaraoy
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Geniz eti büyümesiGönderim Zamanı: 23 Ara 2023 Saat 00:38 |
|
Hocam enfeksiyon sonrası kızımın geniz eti büyüyor . Yazılarınızı okuyorum hatta kitabınızı da aldım yolda gelecek inşallah
gene de bir umut belki takviye ilaç verirler diye en meşhur Drl rdan birine gittik bugün . Bu dördüncü Dr oldu son artık daha gitmicem . Bu Dr da alerji astım ilacı verdi . Heosinin ortak teşhisi bu alerji ilaçlarını üç dört ay düzenli kullanınca geniz eti kuculecekmis . Buzusup kuruyacakmis . Neden böyle yapıyorlar . Bu sefer vicdan azabı çekiyorum . Her Dr aynı şeyi söylüyor çocuğun senin yüzünden uykusuz kalıyor diye kendimi yiyorum. Uyguladigim yontemlerle gribi ayakta atlattı çok şükür ama işte gece uykusuna gelince tukeniyorum . Geceleri kurtaracak bir şey var mı bizi Dr Larin elinden . Ağız yapısı da bozulur diyorlar 😔
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Ara 2023 Saat 03:41 |
|
Egitimleri BOYLE!! Artik ilac firmalari sokaktaki ayak takimi doktorlarla ugrasmiyorlar! Prof ve Docentleri
gezilere, Karayiplere goturup, istedikleri tedavilerin "DERS" olarak anlatilmasini sagliyorlar! Ondan sonra da, sokaktaki supruntu doktorlar bunlari adam zannedip, onlardan ogrendiklerini uyguluyorlar! Kitap okuma yetenekleri de olmadigi icin, duzelmelerine imkan yoktur. Siz kendinizin doktoru olacaksiniz. ASLA Turk doktorlara guvenmeyin. Geniz eti; bir LENF BEZIDIR ve cocuklarda henuz antikorlar tam olusmadigi icin, her bogaz enfesiyonunda buyur!! Alinmasi da gerekmez. Tabii, KBB icin buyuk bir kazanc kapisi oldugu icin, size devamli bu yanlis bilgiler pompalanacaktir. Zamanla gecirilen enfeksiyonlarla bagisiklik (Antikorlar) olusunca da, Lenf bezlerine daha az is dustugu icin kendiliginden kuculurler. Zaten KBB'nin 6-7 yaslardaki cocuklarda acele etmesinin sebebi de budur! Ya maazallah, kendiliginde kuculuverirse!!!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Ara 2023 Saat 03:45 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|