Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Geniz eti
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Geniz eti

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Pelin93 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 26
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Pelin93 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Geniz eti
    Gönderim Zamanı: 10 Mar 2023 Saat 22:53
Iyi aksamlar hocam kizimin geniz etini 1 yil önce aldirdik 4 yasindayken..  biliyorum gerek yok diyosunuz siz ama agizi acik uyudugu icin yüz sekli uzamaya baslamisti yeme sorunuda var ishahsizlik vs. Sormak istedigim bi kac ay rahat nefes aldi suan yine ayni sikyetler basladi hemen tekrarlayan bisey mi bu geniz eti?? Bence tekrarladi ayni silayetleri var suanda.. cold mix de kullaniyorm hic rahatlatmiyo asiri horluyo cok üzülüyorm hic nefes alamiyo
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117982
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2023 Saat 23:53
Senelerdir bu sarlatanligi anlatiyorum. 
Yuz sekli "Geniz eti" ile baglantili degildir. Yuz sekli; soya cekim olarak dar olanlarda problemler ergenlige
 kadar devam eder. 

Yukarı Dön
Pelin93 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 26
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Pelin93 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mar 2023 Saat 00:02
İlerde düzelir mi sizce yüz ? Birde hocam bu kadar kısa sürede yenilermi geniz eti kendini?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mar 2023 Saat 05:30
Yuz sekli degismez. Genetik olarak ne sekilde olacak ise o sekilde olur. Hicbir sekilde etki edebilme sansiniz
 yoktur. Ancak "Estetik ameliyat" ile olabilir. 
Geniz eti tekrarlamaz. Zira; problem geniz eti degildi! 

Yukarı Dön
Sağlıklı nesil .. Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 238
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sağlıklı nesil .. Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mar 2023 Saat 15:17
Orjinalini yazan: Pelin93 Pelin93 Yazdı:

İlerde düzelir mi sizce yüz ? Birde hocam bu kadar kısa sürede yenilermi geniz eti kendini?
bende yüz şeklini umursamadim bile ben antibiyotik kullanmak istemediğim için yaptırmıştım çocuğumu zehirliyor gibi geliyor bana bu ilaçları sürekli kullanmak birde ben sıkıştırıp her seferinde test yaptırıyorum testte negatif çıkınca ahlaksizlar bana antibiyotiği yazıyor ateş çıkarsa verecekmisim diye neler yapmışım yavruma bunlara güvenip ah kafam o kadar okudum ettim ama kadir hocayı nasıl göremedim bilmiyorum gerçi böyle bı doktoru genel sitelerde tabiki paylaşmayacaklardi doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mar 2023 Saat 19:21
Dogrudur. '80'li yillardan beri AYNI konulari anlatiyorum. 
Zira; Hastanelerin, Doktorlarin, Laboratuvarlarin, Ilac firmalarinin ve goruntuleme merkezlerinin oyunlarini,
sahtekarliklarini ortaya cikariyorum. Universiteler ve Saglik bakanligi deseniz, hepsi payina duseni(!!) aliyor 
zaten! Bol keseden kongre ayagina beles geziler, 1 haftalik Karayip gezileri, ne sahtekarlik ararsaniz hepsi
 bu kokusmus Turk saglik sisteminde var. 
Halk desen; "-Neyse parasi verelim de cocuk kurtulsun!" havasinda. Alan memnun, veren memnun! Cocugu
dusunen mi var! 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.