Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - pratik pizzaaaaa :)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

pratik pizzaaaaa :)

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
eyluldogan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 27 Kas 2013
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı eyluldogan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: pratik pizzaaaaa :)
    Gönderim Zamanı: 29 Nis 2014 Saat 01:08
Pizzaya bayılırım. Hele ki sosisli sucuklu olursa, ancak pizza fiyatları malum bi de nası malzeme kullandıkları belirsiz. O yüzden ben de canım çektikçe kendim yapıyorum. Size de veriyim istedim tarifini :) Öncelikle fırınımızı ısıtıyoruz, yağlı kağıt serip üzerine de yumurtaya buladığımız ekmekleri diziyoruz. domates ve biberleri minik minik kesip üzerine koyuyoruz. Üzerine de sosisleri ve sucukları yuvarlak kesip diziyoruz. En üste de kaşarı rendeleyip atıyoruz fırına. Kızarıncaya kadar pişiriyoruz. Bu kadarrr Ancak yukarıda da dediğim gibi bu sucukları, sosisleri nasıl ürettikleri belli değil, içine pek çok katkı maddesi koyuyorlar. Sonra basıyorlar baharatı, alın size sucuk. Benim bu tür şeyleri dışarıdan yemememin bir nedeni de budur. Ben bu tür et ürünlerinde .... güvenirim. Yıllardır kullandığım bir marka. size de tavsiye ederim. Bilmediğiniz, güvenmediğiniz markalardan yemeyin, özellikle et ürünlerinde.


Düzenleyen Gamze - 29 Nis 2014 Saat 01:41
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.