Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - karakovan balı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

karakovan balı

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
dvtgrl3 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 17 Mar 2015
Konum: siirt
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı dvtgrl3 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: karakovan balı
    Gönderim Zamanı: 18 Mar 2015 Saat 10:01
Hakiki balda üretim aşamasında herhangi bir müdahaleye maruz kalmadan üretildiği ve altı ay kapalı kalıp toplu iğne başı kadar bir aydınlık görmediği için kapalı kovan balı yani  denir. Siirt yaylalarının nektarı oldukça yüksek 1200 e yakın çiçeğinden karakovan balını toplayan, özel yetiştirilmiş Kafkas arılarıdır. Kafkas arıları; hortumları uzun olduğundan çiçekteki tüm balı ve tüm nektarı alır. karakovan balı'nın ortasında balmumu yoktur. Tamamıyla natureldir, peteği olduğu gibi yenir, insan eli değmeden arı kendi isteğine göre hazırlamıştır. Şeker hastalarının dahi yiyebilecekleri; katkısız, %100 saf, glikoz içermeyen, naturel, özel, her derde deva doğa harikası hakiki karakovan balıdır. Ticari glikoz oranı %0'dır.




Link vermek ve reklam yapmak yasaktır.

Düzenleyen Gamze - 18 Mar 2015 Saat 10:16
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.