|
Gıcık öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nefisekağan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kas 2024 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nefisekağan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Kas 2024 Saat 17:58 |
3.5 yaş 16 kilo erkek çocuğu gıcık öksürüğü var. Öksürük tablonuzu inceledim. Geniz akıntısı da var allerji ya da basit grip gibi gözüküyor. Odasını nemli tutuyorum bal limon zencefil çayı veriyorum. Öksürük yıpratıcı olmaya başladı. Bu şekilde hastanye götürdüğümüzde ateşi hiç olmadı dememe rağmen aqumentin ventolin inflacort onadron(ağızdan) veriliyor ciğerlere inmiş denilerek tahlil yapılmıyor sadece sırtı dinleniyor. Bu ilaçlarla 2 -3 hafta iyi geçiyor. Sonrası yine aynı. Allerset şurup verildiği de oldu geçmişte ama o öksürüğe çare olmadı alerjik bir öksürük olsa fayda etmesi gerekmez miydi hocam? Sahtekarlığın bütün safhalarını yaşadık hocam oğlumuz çok hasta oluyor dediğimizde 1 ay olmuş deniyor 1 ayda bir çocuğun bu kadar ilaç içmesi normalmiş gibi. Öksürük için başka ne yapılabilir hocam? İlerlediğinde daha da yıpratıcı bir hâl alabiliyor geceleri uyutmayacak kadar.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120934 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
" ateşi hiç olmadı dememe rağmen aqumentin ventolin inflacort onadron(ağızdan) veriliyor"
Bu rezilliği her öksüren hastaya uyguluyorlar! Hangisi iyi gelirse hesabı! Siz bu sahtekarların, hiç 3.5 sene zarfında; çocuğunuza Grip tanısı koyduklarını gördünüz mü?? Ne diye 3.5 yaşındaki çocuğu bunlara götürürsünüz ki!! Ne yapacakları belli, en basit hastalığı bile teşhis etmekten uzak oldukları için, hem antibiyotik, hem Astım hem allerji ilacı verirler. Bir de kasten kortizon verip, sahte iyilik hali ile sizleri kandırırlar! Sadece Grip için anlattıklarımı uygulayın. Bugünden geri giderek BÜTÜN cevaplarımı okuyun. |
|
![]() |
|
Nefisekağan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kas 2024 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nefisekağan
Hocam bizim ana sıkıntımız burun tıkanıklığı geniz akıntısı beraberinde öksürük olduğu için ben kulak burun göz bölümündeki yazılarınızı geçmişten günümüze okuyorum sayfa 200lerden bugüne. O zamanlar iliadin damla için max 3 gün ifadesi kullanmışsınız şu an bu görüşünüz değişmiş sanırım. Neden?
|
|
![]() |
|
sural10 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şub 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 304 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugün kreşte bir anne ile konuşurken kızım öksürüyor ateşi yok antibiyotik kullandık geçmedi dedi sizden bahsettim mutlaka okuyup takip edin dedim birdaha bu kadar sık antibiyotik kullanmazsiniz....
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120934 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bazen, kulak ağrısı; ilk damlatışda geçiyor. Onlarda 3 gün yeterli olur.
Ağrının geçmediği durumlarda en fazla 5 gün kullanılabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|