|
Göğüs sıkışması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Humasli ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 May 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Oca 2020 Saat 15:34 |
Hocam kolay gelsin.Bu defa sizden 22 yaşındaki erkek kardeşim için yardım istiyorum.Hocam yaklaşık 4 senedir göğsünde sıkışma başladı kardeşimin. Yatar pozisyondayken nefes almakta zorlaniyo derin derin nefes aliyor sürekli bazen de hırıltılı oluyor.Ağır bir iş yaptiginda da ortaya cikiyor. Geçen yil kardoyolaji de birtakım testler yapıldı kalp kapakciginda çökme olduğunu söyledi 6 ayda bir kontrol edelim dedi. Bir hafta önce yine artınca şikayetleri başka bir hastaneye gittik test sonuçlarını ekliyorum yardımcı olur musunuz neden oluyor olabilir şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Humasli ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 May 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Angiografide, bir Kalp hastaligi tesbit EDILMEMIS KI!!! Ne; "cokme" si??? Raporda boyle bir sey yazmiyor.. Ikinci Test zaten anlamsiz.. Konu ile ilgisi yok. Stres veya kafasini taktigi br seyler var!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|